Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme u Zagrebu

Vatrogasci imali više od 100 intervencija: Poplavljena ulica u Sesvetskom Kraljevcu

poplava
Foto: Čitatelj
1/10
27.07.2014.
u 09:38

Podrum i kuća u Ulici Bedema ljubavi su natopljeni vodom, javlja nam čitatelj

Jučerašnje nevrijeme izazvalo je nedaće u Sesvetskom Kraljevcu gdje je, sudeći po fotografijama koje nam je sinoć poslao čitatelj, došlo do poplave.

Podrum i kuća u Ulici Bedema ljubavi su natopljeni vodom kao i ostatak Kraljevca rekao nam je čitatelj.

Kako je to izgledalo, pogledajte na fotografijama.

A iz zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama izvijestili su kako su zbog grmljavinskog nevremena i obilnih padalina koje su sinoć zahvatile područje Zagreba hitne službe imale povećani broj intervencija koje su mahom bile locirane u istočnom dijelu grada. Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zajedno s dobrovoljnim vatrogasnim društvima odradila je više od 100 intervencija ispumpavanja vode. Na terenu je bilo 15 ekipa dobrovoljnih vatrogasaca, dvije ekipe profesionalnih vatrogasaca, tri ekipe Vodoopskrbe i odvodnje i jedna ekipa Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Foto: Čitatelj

I vatrogasci iz Zadra i okolice bili su zaposleni. Sinoć su uklonili stablo koje je palo između Bibinja i Sukošana te jedan bor koji je pao na cestu u Sukošanu, a ugasili su i požar na razvodnoj kutiji koja se zapalila nakon što je u obiteljsku kuću u Preku udario grom. U 3.20 sati benkovački su vatrogasci ugasili požar smeća u prostoru hotel Asseria, a jutros u 7 zaprimljena je još jedna dojava o boru koji je pao na cestu u Sukošanu.

>> Veliko nevrijeme zahvatilo Hrvatsku! Padala tuča veličine oraha

Komentara 4

BI
biljka01
22:36 27.07.2014.

Divergent, The Amazing Spiderman, Noah, Need For Speed i još puno novih filmova možete besplatno gledati sa prijevodom na www .filmski-kutak. net! Uživajte!

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:08 27.07.2014.

Jeli tome kriva loše izvedena odvodnja ili pak teški prolom oblaka ???......Vjerujem u ovo prvo..

TH
than
12:50 27.07.2014.

Zanimljivo: Jedan dio Zagreba poplavljen, a na drugome palo par kapi kise... Kako su najavljivali ocekivao sam barem padaline kao prosli puta (da traju), a sve brzo proslo. Stvarno mi je vec smijesno to najavljivanje onog meteoalarma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije