Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Mekovec

Šef čakovečkog HDZ-a podnio ostavku!

Nenad Mekovec
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/2
30.05.2016.
u 19:13

- Iz osobnih je razloga - potvrdio nam je kratko.

"Sazrelo je vrijeme da i ja dam svoj doprinos u stvaranju ozračja u kojem naš grad može postati grad po mjeri čovjeka".

Tako je prije samo mjesec dana u razgovoru za Večernji list govorio novoizabrani predsjednik čakovečkog HDZ-a poduzetnik Nenad Mekovec, koji je prije nekoliko dana - podnio ostavku! 

- Iz osobnih je razloga - potvrdio nam je kratko danas tu informaciju. Izabran je 21. travnja gotovo dvotrećinskom većinom izaslanika. U HDZ-u su ga već vidjeli kao kandidata za gradonačelnika koji bi mogao parirati SDP-ovom Stjepanu Kovaču. Ostavka će ponovno zakomplicirati odnose u čakovečkoj organizaciji HDZ-a.

 U lipnju prošle godine ostavku je podnio tadašnji predsjednik gradskog odbora dr. sc. Tomislav Novinščak, a u lipnju 2013. godine Sunčana Glavak, aktualna glasnogovornica Vlade, koja je na čelu čakovečkog ogranka bila samo 15 mjeseci.

>>Stranku treba vratiti u centar i iz fokusa baciti ideološke teme

>>Tomislav Karamarko: Neću dopustiti da naivni Petrov vrati Milanovića

Komentara 9

DO
doktorica
21:16 30.05.2016.

dosta politike,raditi treba!

BO
bovar12
19:47 30.05.2016.

@Južni, prestani se sramotiti. U poduzetničkoj Maloj Subotici je hdz jači od tvog sdp-a i hns-a zajedno. Prelog, Mursko Središće, Donja Dubrava, Donji Kraljevec itd. tam ti je hdz vlast. Hdz-ovci u Međimurju su poduzetnici, a vi sdp-ovci i hns-ovci uhljebi i paraziti. Dobro ste premrežili cijelu županiju svojom korupcijom i zastrašivanjima.

GA
Gastarbeiter2
19:54 30.05.2016.

Ako mene pitate ovaj čovjek izgleda "preurbano" za člana HDZ-a. A ima i visoko čelo, znači inteligentan je...pa to su ti osobni razlozi zbog kojih je dao ostavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije