Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLAČI SE IZ JAVNOSTI

SDP-ovac Melčić: Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo

08.09.2016., Zagreb - Politicar Boris Lalovac.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
12.01.2017.
u 11:09

SDP-ovac Marko Melčić na svom je Facebooku prokomentirao situaciju u kojoj se našao Lalovac.

Boris Lalovac odlučio se povući iz javnog života nakon što ga je njegova supruga u televizijskoj emisiji Bujica optužila za fizičko zlostavljanje

"Navodi moje supruge izneseni u televizijskoj emisiji Bujica potpuna su neistina. Žao mi je da moja supruga smatra potrebnim naše obiteljske odnose rješavati na ovakav način, ali ja ne mogu, ne smijem i ne želim ulaziti u motive njezinih postupanja.

Jedini tko trpi štetu od iznošenja takvih neistina naš je maloljetni sin. Zbog zaštite dobrobiti našega djeteta o ovoj temi više neću javno istupati", stoji u izjavi Lalovca.

SDP-ovac Marko Melčić na svom je Facebooku prokomentirao situaciju u kojoj se našao Lalovac.

"Bojim se da je politička karijera Borisa Lalovca gotova. A tako je lijepo počeo. 919 glasova na Konvenciji. Drugoplasirani odmah iza dr. Rajko Ostojić. I potpredsjednik Stranke. A rekao mu je Prka da ne očekuje zaposlenje ikad više u nekoj banci. Sam pao, sam se ubio", dio je objave Melčića.

>> Lalovac: Navodi moje supruge su potpuna neistina, zbog djeteta neću više o tome javno pričati

Komentara 28

DU
Deleted user
11:31 12.01.2017.

VL zasto ne pisete kako je žrtvi pomogla Sanja Sarnavka i civilne parazitske udruge ?

DU
Deleted user
11:47 12.01.2017.

U Partiji i kad zlostavljaju, zlostavljaju pošteno. Je li tako BaBe?

JP
jpavicic
11:50 12.01.2017.

Zagađenost javnog prostora nemoralom, vulgarnošću, primitivizmom i svim obilježjima balkanizma u pravilu izvire iz jednog nesaniranog smetlišta, deponiranog po raznim lokalnim i centralnim ljevičarskim ćelijama, pod pokroviteljstvom jedine Partije u hrvatskom političkom prostoru, SDP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije