Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi hrvatski predsjednik

SDP-ovac Bauk na otkrivanju biste Franje Tuđmana: Znao je donositi prave odluke

Arsen Bauk
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
24.06.2016.
u 21:08

- Franjo Tuđman znao je donositi prave odluke. Prvo kada se 1941. godine priključio partizanima, a onda i devedesetih kada se stvarala Hrvatska - rekao je Bauk.

Na poticaj općinske organizacije SDP-a u Sutivanu na Braču ispred zgrade općine otkrivena je bista prvome hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a svečanosti je nazočio i predsjednik splitsko-dalmatinskog županijskog SDP-a i član Predsjedništva te stranke  i bivši ministar uparve Arsen Bauk, potvrđno je u sutivanskome SDP-u.

Bistu je otkrio tehnički ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević u sklopu obilježavanja Dana općine Sutivana, odnosno Dana sv. Ivana Krstitelja. - Osobno sam predložio da se ta bista iz općinske vijećnice postavi u parku ispred zgrade općine i s tim mojim prijedlogom složili su se svi ostali vijećnici općinskoga vijeća - izjavio je  za Hinu predsjednik sutivanskog općinskog SDP-a Petar Matijašević, koji je i vijećnik u Općinskom vijeću. Objasnio je kako SDP i HDZ u Sutivanu nisu u koaliciji, ali dobro surađuju u rješavanju životnih poteškoća na području te općine.

- Podjele u hrvatskome društvu su katastrofalne i potrebno ih je prevladavati - smatra Matijašević.

Arsen Bauk, koji je bio na svečanosti otkrivanja biste Franji Tuđmanu u Sutivanu, izjavio je kako je prvi hrvatski predsjednik "imao grešaka, ali puno više pozitivnih postupaka."

- Franjo Tuđman znao je donositi prave odluke. Prvo kada se 1941. godine priključio partizanima, a onda i devedesetih kada se stvarala Hrvatska - rekao je Bauk.

Komentara 36

DU
Deleted user
21:33 24.06.2016.

Evo izbora,evo jugokomunjare i hrvatomrsci stavljaju u usta Franju Tuđmana kojeg bi, da su pravovremeno mogli i stigli rado smaknuli.

GR
granit1
21:25 24.06.2016.

Pa ovi su u stanju i govna jest umotana u crveno-bjelo-plavi celofan, samo da dodzu ponovo do vlasti i da dokrajce i uniste ove jadne nam drzave. Boze sacuvaj nas od ovakvih kojima smeta i pjesma o domovini "lijepa li si "

BI
bijelocrveni
21:31 24.06.2016.

Licemjeri!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije