Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj pregovora s HNS-om

SDP će podržati Mrak Taritaš, potpis idući tjedan?

anka mrak taritaš
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
24.03.2017.
u 17:54

U subotu bi vodstvo gradskog SDP-a trebalo podržati sporazum s HNS-om

        Predsjedništvo gradske organizacije SDP-a sutra će se sastati i vjerojatno podržati sporazum o zajedničkom izlasku na izbore s HNS-om. Osim što će dati podršku HNS-ovoj kandidatkinji za gradonačelnicu Zagreba očekuje se i podrška za zajedničke liste za Skupštinu na kojoj je HNS dogovorio osam “sigurnih mjesta”, ali i za liste za vijeća gradskih četvrti te mjesne odbore.

Sporazum će prije konačnog potpisivanja još morati potvrditi i gradski odbor zagrebačkog SDP-a koji se očekuje idući tjedan, vjerojatno u srijedu. Isti bi dan i gradska organizacija HNS-a trebala održati sjednicu predsjedništva i sporazum dodatno potvrditi, kako bi u četvrtak ili petak mogao biti i potpisan.

Time bi napokon i dugi dogovori između SDP-a i HNS-a u Zagrebu trebali biti gotovi unatoč mnogim nezadovoljnicima. Naime, sve su glasniji nezadovoljni u zagrebačkom SDP-u zbog izlaska na izbore sa zajedničkim listama. Mnogi vjeruju da se HNS-u previše daje i da će nakon izbora ta stranka u Zagrebu ojačati, što znači i jači HNS u četiri izborne jedinice. 

>>Pregovori SDP-a i HNS-a o Zagrebu zapinju u finišu

Ključne riječi

Komentara 26

PI
pinkec
18:27 24.03.2017.

Hoce li gdja Mrak otkriti, kome, zasto i po kojem izboru je rusila Hrvatske kuce po Jadranu? Zelimo znati koji su kriteriji bili i cije su kuce rusene, zbog tzv. ne moguce godinama trazene dozvole gradnje, koje su godinama zbogg ne ucinkovitosti radnika u gradjevinskim biroima bile uskracene vlasnicima? Hoce li opet rusiti tesko mukom stecevine Hrvata u Hrvatskoj?

IN
inbox
18:42 24.03.2017.

pa neće valjda ova biti gradonačelnik

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:22 24.03.2017.

evo kada pomisliš da sdp ne može past niže, ipak te demantiraju i dokažu da mogu još niže. ovo je interes hrvatske, kada stranka sa 2% podrške ucijenjuje SDP za fotelje, a sdp ni manje ni više nego pristaje na tu ucijene injihov prijedlog raspodijele fotelja. Amt ima sloga dajmo zagrebu nešto novo... ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije