Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomo Medved

Šator se samo privremeno nalazi u Vukovaru, uskoro rješenje

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
02.05.2016.
u 13:05

- Vrlo brzo i same udruge će progovoriti o daljoj perspektivi šatora. Ne postoji nikakav problem niti bilo kakve tenzije i sve to ne treba dizati na tu razinu - najavio je Medved

Postavljeni šator, u kojem su boravili prosvjednici tijekom braniteljskom prosvjeda u Savskoj 66., a koji je krajem prošloga tjedna postavljen u u krugu Memorijalnog centra Domovinskoga rata u Vukovaru, i dalje je tema brojnih razgovora u gradu. Svoje nezadovokljstvo činjenicom što je šator postavljen u Vukovaru bez ikakve najave ili razgovora s gradskim vlastima i braniteljskim udrugama iskazali su i gradske vlasti, udruge, branitelji, građani... Ministar branitelja Tomo Medved izjavio je danas kako oko toga pitanja nema nikakvih prijepora i da će pitanje šatora biti uskoro riješeno.

- Šator se privremeno nalazi u Memorijalnom centru. Vrlo brzo i same udruge će progovoriti o daljoj perspektivi šatora. Ne postoji nikakav problem niti bilo kakve tenzije i sve to ne treba dizati na tu razinu. Vrlo brzo ćemo pronaći riješenje, najavio je Medved koji će u Vukovaru boraviti dva dana.

Tijekom boravka u gradu Medved će razgovarati s gradskim vlastima ali i predstavnicima braniteljskih udruga. Jedna od tema svakako će biti i dalja budućnost spornoga šatora.

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL

>> Medved: Ne želim da šator bude predmet podjela ili problema

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
13:21 02.05.2016.

Pa zar tom satoru nije mjesto na otpadu?????

SU
SUBARU
13:15 02.05.2016.

Možete s njim pokriti Bandićeve fontane.

GA
Gastarbeiter2
13:40 02.05.2016.

Gospodine ministre, počnite raditi posao za koji ste plaćeni. Za odvoz otpada je nadležan neko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije