Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIXSELLOV FOTOGRAF

Sanjin Strukić pobjednik 7. Vipova fotografskog natječaja

Sanjin Strukić
Foto: PR
1/3
28.05.2015.
u 14:05

Nagrađeni su i drugoplasirani Goran Mehkek (Cropix) te trećeplasirani Tibor God (Studio Hrg)

Sanjin Strukić, fotograf Pixsella, pobjednik je 7. Vipova fotografskog natječaja. Njegova je fotografija s ovogodišnjih utrka „Vip Snow Queen Trophy“ na zagrebačkom Sljemenu osvojila najviše bodova stručne komisije. Nagrađeni su i drugoplasirani Goran Mehkek (Cropix) te trećeplasirani Tibor God (Studio Hrg).

Osim novčane nagrade, pobjedniku je na današnjoj dodjeli u Vipovu centru u Gajevoj uručena i posebno dizajnirana statua "Renco Kosinožić" u čast preminulom službenom fotografu naše skijaške reprezentacije. Za njezinu izradu Hrvatski skijaški savez angažirao je Ivicu Propadala, a statuu je pobjedniku uručila Rencova kći Daniela Kosinožić.

– Renco Kosinožić bio je velikan hrvatske sportske fotografije i ponosan sam što je statua posvećena njemu pripala upravo meni – rekao je Strukić.

>> Sanjinu Strukiću iz Pixsella priznanje za fotografiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije