Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga premijera RH

Sanja Orešković: Svaka razborita osoba izabire život nad smrću

sonja orešković
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
21.05.2016.
u 12:46

Na Zrinjevcu se skupu Građanske inicijative Hod za živo pridružila i premijerova supruga Sanja Orešković s kćerima.

U organizaciji Građanske inicijative Hod za život, na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava okupilo se protiv pobačaja više od tisuću sudionika koji se zalažu za dostojanstvo čovjeka od začeća do smrti, a nasuprot njima, na susjednom Strossmayerovom trgu, na kontra prosvjedu okupilo se tristotiinjak aktivista koji se zalažu za pravo na izbor.

Na Zrinjevcu se skupu Građanske inicijative Hod za živo pridružila i premijerova supruga Sanja Orešković s kćerima.

- Svaka razborita osoba izabire život nad smrću. Zato sam podržala ovaj skup - rekla nam je Sanja Orešković.

Građansku inicijativu 'Hod za život' čine brojne građanske udruge, pokreti i zajednice kao što su SKAC, U ime obitelji (Željka Markić, Krešimir Planinić), Molitvena zajednica Srce Isusovo, Neokatekumenski put, Božja pobjeda, Vigilare (Vice Batarelo)...  

Komentara 78

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
14:47 21.05.2016.

Sramotno kratak članak s obzirom na bit samog događaja. Za očekivati je bilo duži razgovor sa gospođom suprugom Predsjednika Vlade. Mislim, ako samo usporedimo koliko razgovora obavite sa učesnicima nekih drugih prosvjeda i "šetnji" po Zagrebu, nije li sramota na na isti način ne podržati i neki ovako jako bitan događaj? Ali, naravno - znamo kako medji u Hrvatskoj moraju propagirati određen smjer razmišljanja u koji se ne uklapaju ovakve manifestacije. Pa će više kartica teksta biti napisano o nekoj paradi u Berlinu ili Madridu, San Francisku itd. nego o stvarima koje se događaju tu, u naše "dvorištu".

Avatar teksesluteceste
teksesluteceste
13:27 21.05.2016.

Lijevi ``àntifasisti``, lezbe, feministice uvijek su promovirali i prakticirali ubojstvo i nasilje…

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:03 21.05.2016.

Budimo iskreni, među ovim tzv antifašistima naj manje ima hrvata, sve su to djeca polutana, srba i skojevaca, štetočine čine ama baš sve da nestanemo sa zemaljske kugle, uostalom to pokazuju sva stratišta po hrvatskoj a ovi samo nastavljaju idejuu svojih krezubih nepismenih djedova koji su došli sa partizanskim jedinicama ko zna od kud, podržavaju kulturu smrti šta je nama hrvatima nenormalno njima je normalno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije