Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke Blanki

'Samo jedna iznimno nadarena sportska osobnost u stanju je vratiti se u sam vrh svjetske atletike'

Blanka Vlašić
Foto: Reuters
1/8
29.08.2015.
u 19:53

Ovim srebrom dokazala si kako, usprkos ozljedama koje su te pratile u posljednje vrijeme, za tebe ne postoje prepreke u ostvarivanju vrhunskih rezultata, napisao je u svojoj čestitci gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Nakon velikog povratničkog uspjeha jedne od najuspješnijih hrvatskih sportašica, Blanki Vlašić stižu čestitke hrvatskih političara za osvojenu srebrnu medalju na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu.

„U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, čestitam Blanki Vlašić na srebru osvojenom u skoku u vis na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu. Ponovno smo svjedočili njezinom sjajnom nastupu i veličanstvenom povratku na teren. Samo jedna velika i iznimno nadarena sportska osobnost u stanju je, upornošću i predanošću, nakon svih zdravstvenih poteškoća i tolikih ozljeda, vratiti se u sam vrh svjetske atletike. Uvjeren sam da ćemo još dugo, na mnogim svjetskim takmičenjima svjedočiti njezinim  pobjedama. Bravo, Blanka!“, stoji u brzojavu premijera Zorana Milanovića.

Povodom Blankinog velikog uspjeha čestitku joj je uputio i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

"Draga Blanka, Čestitam ti na najnovijem uspjehu, kojim si oduševila hrvatsku i svjetsku atletičarsku javnost! Ovim srebrom dokazala si kako, usprkos ozljedama koje su te pratile u posljednje vrijeme, za tebe ne postoje prepreke u ostvarivanju vrhunskih rezultata. Ponosni smo na tvoje veličanstvene uspjehe, i s veseljem te očekujemo na Hanžeku u Zagrebu!

>>Kakav povratak Blanke: Osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu!

Komentara 8

Avatar juricamesko
juricamesko
20:40 29.08.2015.

hvala Branka i najljepše čestitke. neka ti dobri Bog i dalje pomaže u tvom životu.

GR
grodar
22:59 29.08.2015.

cestitke najlijepsoj i najboljoj hrvatskoj sportasici

AO
ante.oreskovic75
11:46 30.08.2015.

Čestitam.Velika sportašica i karakterna osoba.Svaka čast .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije