Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikola Grmoja

Sad kad nam raste potpora u javnosti, u medijim ni jednog naslova o tome

04.12.2015., Dubrovnik - Nikola Grmoja, clan Mosta i zamjenik gradonacelnika Metkovica Boza Petrova. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
26.05.2016.
u 09:27

Grmoja piše da je od rezultata anketa puno važnija njihova medijska prezentacija.

Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta, na Facebooku se očitovao o rezultatima anketa u kojima Most ne stoji dobro budući da od izbora do danas konstatno gubi potporu javnosti.

Grmoja piše da je od rezultata anketa puno važnija njihova medijska prezentacija.

"Iz mjeseca u mjesec svjedočili smo udarnim vijestima većine medija i portala s naslovom koji "vrišti" kako Most rapidno gubi popularnost i kako je razočarao svoje birače. Sada kad nam navodno raste, ni jednog naslova o rastu rejtinga Mosta. Iako je to veća vijest nego padovi koje smo imali iz mjeseca u mjesec. Ama baš ni jednog naslova ... "

 

>> Grmoja: Ne vidim zbog čega bih se trebao ispričati Ostojiću

>> 'Ne spremamo se za nove izbore, ali ih se sasvim sigurno ne bojimo'

Komentara 26

MO
morituriite
11:26 26.05.2016.

E moj Grmoja, kako si ti tup! Zaustavili su vam pad popularnosti samo zato jer ste na rubu da srušite Vladu što mediji i oporba, čije su ankete, čitavo vrijeme priželjkuju i rade na tome. I samo vas žele gurnuti preko tog ruba! A poslije prešli vi taj rub ili ne, tj. srušili Vladu ili ne, opet će vam srušiti rejting. Vaš je jedini spas i mogućnost da opstanete to da čuvate Vladu k'o zjenicu oka svoga i ostvarite neke rezultate i napredak.

FA
Fake
11:43 26.05.2016.

Koga ti zavaravaš,popularnost bi vam jedino rasla da zajedničkim snagama radite na gorućim problemima Hrvatske i da obrišete nos partiji koja cijelo vrijeme potkopava jamu gdje ćete na kraju i vi upasti.Umjesto da radite na krim. radnjama u partiji vi im idete uz dlaku.Sramota vas može biti,pa sa kim činite vladu?Sa HDZ-om ili ovim jugokomuantifafašistima koji rade na sustavnom blaćenju i uništavanju Hrvatske?

DU
Deleted user
12:52 26.05.2016.

E, gospon Grmoja, ako vi već niste shvatili kako stoje stvari u našem društvu, onda i bolje da niste u vlasti. Većina medija, nevladinih udruga i tzv. slobodnih intelektualaca, zapravo bivših komunjara, a sada kao "liberala" su u šakama KPJ-SDP-a. Milanče je obećao pakao, pustio svoju mrežu da rade što moraju raditi, a rade to jerbo neće dobiti novac poreznih obveznika i kraj priče. Vi samo rušite ovu vladu, jer ćete s njom i pasti. Jedino je što će HDZ ostati tamo gdje jest, a vi ćete morati pokupiti svoje igračke i natrag u svoje dvorište. SDP je od 2001. godine izradio sasvršenu mrežu udruga i "neovisnih" organizacija, koji jako dobro znaju da mogu djelovati samo ako su njihovi na vlasti. Zato ti isti pojedinci ne dižu glas kada je riječ o aferama Linić, Krešo Milanović, Sabo, Čačić, Jakovina, Jakovčić i da ne nabrajam, a ima se za nabrajati do mile volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije