Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u rijeci

S makedonskog konzulata ukradena zastava

Makedonija,makedonska zastava
Foto: Anto Magzan/Pixsell
22.12.2014.
u 14:32

U tijeku je kriminalističko istraživanje, policija traga za počiniteljima.

Komentara 5

Avatar zagondzija
zagondzija
19:57 22.12.2014.

Nikakvo cudo,nema narod za toalet papir......

DU
Deleted user
18:29 22.12.2014.

Labrador grupa! Zašto brišete? Boli istina

Avatar emilsalis
emilsalis
15:32 22.12.2014.

Makedonci Narod koji je školski primer kako loše okruženje može da dovede do krize identiteta... Bugari ih smatraju Bugarima, Srbi Srbima, a Albanci strpljivo rade na tome da jednoga dana budu Albanci. Jedino Grke zabole šta su, samo im ne im ne daju da se nazivaju Makedoncima. Zbog toga se u njima razvila potreba da svima dokažu da su oni, ni manje ni više, nego direktni potomci Aleksandra Makedonskog. Kako bi to postigli, u svojoj prestonici su, u toku zadnjih deset godina, podigli monumentalnih antičkih spomenika skoro onoliko koliko ih je za života podigao sam Aleksandar. Pri tom imaju budžet koji je, čak i u poređenju sa našim, smešan. A na kraju svega, da ironija bude veća - ako je verovati nekim istoričarima - mladi Aleksandar je voleo svoje vojnike više nego što je uobičajeno, ako me razumete... tako da je vrlo moguće da on direktnih potomaka i nije imao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije