Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA REAKCIJA

Ruža Tomašić o Dačiću: Jednom četnik, uvijek četnik

Ruža Tomašić
Foto: Screenshot Tomislav Krasnec
1/2
02.12.2014.
u 14:54

Dačić je rekao da svaka država ima svog Šešelja, aludirao je na mene, rekla je Tomašić

Hrvatska eurozastupnica Ruža Tomašić oštro je reagirala na izjave ministra vanjskih poslova Srbije Ivice Dačića na jutrošnjem redovnom sastanku svih ministara zemalja zapadnog Balkana sa zastupnicima u Europskom parlamentu.

– Opet se pojavila ta njegova arogancija. On je došao u Europski parlament držati nama lekciju, ponašati se arogantno. Rekao je da svaka država ima svog Šešelja, aludirao je na mene. Ja nikad nisam pozivala na oružani rat, ja nikad nisam pozivala da se nekoga kolje, to uopće nije istina, a ja i dan-danas tvrdim da je onaj tko ne voli Hrvatsku, tko je ne želi, ne želi poštovati njezine zakone gost pa neka je napusti kad god želi – rekla je Tomašić.

– Što se tiče Dačića, ja sam cijelo vrijeme govorila, da su se samo ogradili od Šešelja, sve bi bilo drukčije. Ali, kako sam prije govorila, jednom četnik, uvijek četnik – dodala je Tomašić.

>> Tekst rezolucije o Šešelju kritičan, u raspravi i pohvale Srbiji

Komentara 101

Avatar mili99
mili99
15:12 02.12.2014.

Svaka čast Ružo, to je istina. Zato se Mesić sada oglašava i poziva premijera da ide u Srbiji i surađuje s četnicima.

L0
luena 01
15:05 02.12.2014.

Dacic dodje u goste i ne zna se ponasati ,umjesto da se zahvali sto su mu pruzili priliku u EP-u govoriti on vredja ... nek si mu ogovorila ali onako kako je i zasluzio...

DU
Deleted user
15:15 02.12.2014.

Vrlo jedostavno. Jednom chetnici, uvijek chetnici. Da smo vodili takvu politiku i zastupali takav stav Hrvatska bi vec odavno rijesila svoje probleme sa istocnjacima. Naravno, na sudu za ratnu odstetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije