Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj shrvana

Rođak otetog Slavonca: Meni je teško, a tek njegovima. Ženi, dječici... Plaču cijeli dan

Tomislav Salopek
Foto: VL
1/3
05.08.2015.
u 22:00

Postoji li mogućnost da ga zamijene? Postoji li? Ima li šanse da se to dogodi? – pretekao nas je pitanjem rođak Tomislava Salopeka

– Postoji li mogućnost da ga zamijene? Postoji li? Ima li šanse da se to dogodi? – pretekao nas je s pitanjem rođak Tomislava Salopeka, Slavonca kojeg su u Egiptu oteli pripadnici Islamske države. Plače i jedva dolazi do daha.

– Meni je teško, a tek njegovima. Ženi, dječici. Plaču cijeli dan. U kontaktu su s francuskom tvrtkom u kojoj Tomislav radi. Čujem da naši rade da ga spase. Neka rade, neka. Nek mu pomogne Bog – kaže. Više od boli nije mogao govoriti.

Podsjetimo, Islamska država objavila je danas snimku 31-godišnjeg Tomislava Salopeka koji je u srpnju otet u Egiptu. U videu moli egipatske vlasti za spas vlastitog života jer ako ne ispune uvjete islamista, ubit će ga u roku od 48 sati.

Tridesetjednogodišnji hrvatski državljanin Tomislav Salopek otet je u glavnom egipatskom gradu Kairu 22. srpnja. Tomislav je u Egiptu kao menadžer radio za francusku tvrtku Company General Geoscience. Otet je na putu na posao. Prema informacijama ministarstva unutarnjih poslova Egipta, bio je u automobilu s vozačem kojeg su otmičari izvukli iz automobila i ostavili na cesti, a mladog su Hrvata oteli i otišli. Drugi dan egipatske sigurnosne snage našle su automobil, osobne dokumente otetog Hrvata i dva mobitela.

>> Objavili video: Islamisti prijete da će ubiti Hrvata otetog u Egiptu u roku od 48 sati

Komentara 64

KA
kajbiti
22:31 05.08.2015.

Neka mu je dragi Bog na pomoci. Prestrasno. Nadam se da ce ga ipak spasiti.

Avatar koroknait
koroknait
00:01 06.08.2015.

Opet Srbi tuku dislajkove na hrvatskim portalima. Ma marš na Telegraf i ostala smeća od portala pa tamo iznosite svoja, za nas posve nebitna stajališta, ovdje niste dobrodošli.

KR
Krasimir
23:06 05.08.2015.

zivot je ,zivot..bio to onaj zivot kojeg smo videli kako ga ubija faraonska vlada egipta,a bio je student egipcanin, on je izaso pred svojom vojskom misleci da je i njegova ubila ga ta vojska a on je isao goloruk knjimaima sa zeljom da im kaze da je zivot dragocjen, tako je bilo sa tisucama protestanata mirnih,koja je vojska egipta ubijala, a mi u nasim medijama smo sutnjom pratili dogadjanja koje je i zapadna demokratija podrzavala sada vidimo da jedan zivot je vrijedan za ljude koji zele pravdu ! ali zivot je zivot svaciji zivot je zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije