Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podolnjak o Karamarku:

'Ovo je odluka od najvećeg političkog značenja, potencijalno vodi do pada vlade i izbora'

Robert Podolnjak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
28.05.2016.
u 16:21

Podolnjak je rekao da je odluka o glasovanju o nepovjerenju potpredsjedniku Vlade nužna za ozbiljenje načela političke odgovornosti

Potpredsjednik Sabora i zastupnik Mosta Robert Podolnjak objavio je danas na Facebooku kako je jučer dao potporu predsjedniku stranke i potpredsjedniku Vlade Boži Petrovu u stavu da će MOST nezavisnih lista glasovati za nepovjerenje prvom potpredsjedniku Vlade i predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku.

- Radi se o odluci koja je od najvećeg političkog značenja, jer vodi razrješenju čelnika najvažnije stranke parlamentarne većine, a time potencijalno do pada vlade i prijevremenih parlamentarnih izbora. Nikada u dosadašnjih četvrt stoljeća hrvatskog parlamentarizma nije se dogodilo da bi opozicija uz potporu dijela zastupnika parlamentarne većine izglasala smjenu jednog od lidera vlade (formalno samo druge osobe u vladi), koji je predsjednik najveće vladine stranke - objavio je Podolnjak, poručujući da odluka o glasovanju o nepovjerenju potpredsjedniku Vlade "nije ustavni eksperiment ili igranje sa stabilnošću državne vlasti", već je "nužna za ozbiljenje načela političke odgovornosti".

 

>> UŽIVO Karamarko: Nikada vas neću iznevjeriti, meni su domovina i hrvatski interesi na prvom mjestu!

>> Tomislav Karamarko: Ni Most ni Božo Petrov neće uspjeti srušiti ovu Vladu

Komentara 90

IV
ivaba
17:06 28.05.2016.

Jadni vi u Mostu ako vam je rusenje Karamarka od najveceg poltickog znacenja...pa za koga vi radite i tko vas je lansirao.......antihrvatski mediji pod vodstvom Josipovica i SDP-a pokusavaju vec dugo srusiti Karamarka......... cudo kako Mostovcima ne smeta Pusicka kojaja je otvoreno radila i jos uvijek radi protiv hrvatskih nacionalnih interesa , a o Josipovicu i ostalim likovima u SDP-u ne treba govoriti..........zar ne vide sto se radi i tko siri lazi o Hrvatskoj vani, zar im to nije rad protiv nacionalnih interesa??????? umjesto da rade u vladi i rjesavaju probleme oni provode Milanovicev pakao........

ST
stric8
16:56 28.05.2016.

....jasno izrecite svoje političke ciljeve ....to što radite nije protuzakonito .... ali vi pričate o moralu a moralno bi bilo da jasno i nedvosmisleno izrečete svoj cilj ovim potezom...

Avatar zetvukovarski
zetvukovarski
17:03 28.05.2016.

Podoljnak reci svojim ministrima i Boži da kupe kartu u jednom smijeru jer će im uskoro trebati .A Bulj nek si ponovno aktivira 30% lažne invalidnosti , jer je ovo njegovo maslo( uh , zaboravih on je saborski zastupnik ,zastupnik , on je sebe osigurao, jedino ministri papaaaaaaa).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije