Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.09.2014. u 12:00

– Predlažem moratorij da se Smerdela izbaci iz javnog života dok se ne uredi pitanje referenduma – izjavio je Ribić

Vilim Ribić, sindikalni vođa i jedan od inicijatora referenduma o outsourcingu, silno se uzbunio kada je čuo za prijedlog privremenog uvođenja moratorija na sve referendume. Branko Smerdel, vanjski član Odbora za Ustav i inicijator moratorija, upravo je Ribićev referendum nazvao „zloporabom prava“ jer sam sindikalni vođa u svom sindikatu prakticira outsourcing. – Predlažem moratorij da se Smerdela izbaci iz javnog života dok se ne uredi pitanje referenduma – izjavio je potom Ribić za Novi list nazvavši inicijativu saborskog Odbora za Ustav – budalaštinom.

Profesoricu engleskog testiraju zna li engleski

Mihaela Kadija, profesorica engleskog jezika iz Zagreba, kandidirala se za direktoricu Turističke zajednice Zadarske županije i jedina ispunila sve potrebne uvjete natječaja. Kadija, koja je završila i poslijediplomski specijalistički studij s temom strategije razvoja turizma, ipak nije izabrana za direktoricu. Vijeće TZ-a Zadarske županije odgodilo je konačnu odluku dok kandidatkinja ne prođe testiranje iz – poznavanja engleskog jezika! Nikad se ne zna.

Prvi potez – 
prekoračenje ustavnih ovlasti

Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu RH, gostujućiu Bujici otkrila je da je prvo što će napraviti kada postane predsjednica biti sazivanje sjednice Vlade. Za početak bi formalno prekoračila ustavneovlasti.

Mesić se iznenada sjetio atentata kod Županje

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, iznenada se sjetio kako su ga „potkraj 1990. ili početkom 1991.“ htjeli likvidirati i izrešetali njegov službeni automobil u blizini Županje. Ovo šokantno svjedočanstvo koje prenosi Slobodna, Mesić je iznio u razgovoru za beogradski Kurir. Atentat kod Županje Mesić je izbjegao slučajno zahvaljujući Josipu Manoliću koji ga je nagovorio da se iz Beograda sa sjednice Predsjedništva bivše Jugoslavije vrate u Zagreb avionom, a ne službenim automobilom. Blindirani auto krenuo je bez Mesića u Zagreb i izrešetan je kod Županje sa 7-8 metaka, ali se ne zna tko je pucao. A ne zna se ni zašto je Mesić baš sada odlučio sve ovo ispričati.

>> Holy bi referendum o reformi javne uprave

Komentara 8

Avatar alien79
alien79
12:34 17.09.2014.

U pravu je Ribić. "Ugledni" kvazi stručnjak za ustav Smerdel, u maniri komunističkih satrapa traži zatiranje demokracije i suspenziju referenduma. Ta izjava mu je za progon iz javnog života zauvijek. Prestrašno...

DU
Deleted user
13:46 17.09.2014.

Naravno da je Ribić u pravu i ovaj prijedlog tobože uglednog stručnjaka na tragu je najcrnijeg komunizma i još jedan dokaz da lustraciju treba provesti i sve likove kojima je komunizam religija maknuti iz javnog života. Ma po čemu jee to Smerdel priznati stručnjak, koliko to radova ima u priznatim svjetskim časopisima?

DU
Deleted user
13:48 17.09.2014.

Još je strašnije da naši mediji i kojekakve nevladine udruge šute kao zaliveni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije