Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večeras u 21 sat

Registrirajte se na Barometar i sudjelujte u chatu s Božom Petrovom

Božo Petrov
Foto: Tino Jurić/Pixsell
02.10.2014.
u 18:04

Ako se još niste registrirali, a željeli biste sudjelovati u chatu s Božom Petrovom i raspravama o drugim temama – prijavite se na Barometar.hr i sudjelujte!

Može li se metkovački model štednje i rezanja troškova preslikati i uspješno primijeniti na državnu razinu? Možemo li od ljudi koji vode državu očekivati da rade za minimalac? Hoće li smanjivanje poreza na plaće doista dovesti do bankrota lokalne samouprave? Treba li ukidati višak općina i gradova?...

To su samo neka od pitanja koja ćemo u četvrtak postaviti metkovačkom gradonačelniku Boži Petrovu. ''Psihijatar koji je izliječio Metković'' u 21 sat će gostovati na chatu Barometra. Bit će to izvrsna prilika za sve korisnike Barometra da u neformalnom i ležernom razgovoru upoznaju Petrova i iz prve ruke saznaju odgovore na pitanja koja ih najviše zanimaju.

U chatu mogu sudjelovati samo registrirani korisnici Barometra pa ako se još niste registrirali, a željeli biste sudjelovati u chatu s Božom Petrovom i raspravama o drugim temama – prijavite se na Barometar.hr i sudjelujte!

>>Više ne trebate biti političar da bi se čuo vaš glas – tu je Barometar.hr

>>Barometar.hr: Glasajte na anketi i ocijenite rad političara

Komentara 1

DJ
djurex
21:36 02.10.2014.

Bozo lave pozovi ljude da glasaju za preferencijalno glasovanje,pomozi hrvatskoj da izabere ljude postene i sposobne poput tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije