Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavna vijest

Regija o Bandiću: 'Karijera puna kontroverzi, redale se afera za aferom'

Milan Bandić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/15
20.10.2014.
u 09:37

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića glavna je vijest u većini regionalnih medija.

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića glavna je vijest u većini regionalnih medija.

Sarajevski Dnevni Avaz na svom portalu uz glavnu vijest u kojoj "iz minute u minutu prate" događaje oko zagrebačkog gradonačelnika, imaju i temu "Uspon i pad najmoćnijeg Hercegovca u Zagrebu", ali i vijest o osnivanju Facebook-grupe podrške Bandiću. "Uz političko djelovanje Milana Bandića godinama se u hrvatskim medijima spominju afere za aferom", piše u članku o "usponu i padu" Milana Bandića te se kao afere spominju "sporni poslovi koji su se dodjeljivali kumovima", "razmjena gradskih zemljišta na štetu grada", "poslovi oko nadstrešnica" itd.

"Tko je uhićeni Milan Bandić"

I BiH portalu Klix.ba odvođenje Milana Bandića u pritvor glavna je vijest dana. Sinoć su objavili još nekoliko tekstova o uhićenju, među kojima i temu o "svim Bandićevim aferama", u kojem zaključuju da mu je "politička karijera puna kontroverzija". "Župan Zgreba noč prestal v priporu", piše slovenski portal 24ur. U tekstu naglašavaju da je pretraga Bandićeva stana trajala do tri ujutro te da "očito istražitelji još nisu uspjeli pregledati svu dokumentaciju". Pišu da je poslove gradonačelnika preuzela njegova zamjenica Sandra Švaljek. Vijest o uhićenju Milana Bandića prenio je i portal Radiotelevizije Slovenija.

Beogradski B92, uz vijest o uhićenju Milana Bandića, objavio je i Tanjugovu temu "Tko je uhićeni Milan Bandić". "Za razliku od većine političara širom regije, Bandić ima sposobnost saživjeti se s problemima građana, izaći među njih, podijeliti probleme i biti na terenu kada god je to potrebno", piše Tanjug u svom tekstu.

Vijest o uhićenju Milana Bandića prenio je i crnogorski portal Vijesti.me u kojem navode da je krajem 2011. godine Bandić sudjelovao na izborima za Sabor, a u proljeće 2013. ponovno je izabran za gradonačelnika, a nezavisna lista pod njegovim vodstvom porazila je SDP koji je Zagrebom bio vladao od 2000. godine.

>>Bandić, Ljubičić i Pripuz noć proveli u pritvoru. Nastavljaju se pretrage

>>Bandića terete za utaju 10 milijuna poreza u predsjedničkoj kampanji?

>>Pogledajte kako je policija nakon pretresa stana odvezla Bandića u pritvor!

>>Kralj reciklaže i otpada Bandića zna godinama

Komentara 6

GU
gustirna
10:01 20.10.2014.

Region o josipovicu i mesicu:'karijere pune kontraverze i afera ali imadu svoj dor i pravosudje'.

DU
Deleted user
21:10 20.10.2014.

zanimljivo je sve ovo s Bandićem, no ja bih ipak više vijesti o udbašima ubojicama i sličnima...

MA
mate45
11:22 20.10.2014.

Kako će istražni organi RH istražiti njegovu imovinu i BiH. Posjeduje na Bandića Brigu vilu vrijednosti cca 1.500.000 € izgrađenu od skupocijenog kamena sa podzemnom garažom u kojoj se nalazi 17 oltajmera neprocijenjive vrijednosti sa videonadzorom tako da Milanče u svakom trenutku na svom mobitelu može vidjeti tko se kreće oko vile. Na Poganoj Vlaci rodnom mjestu njegove majke posjeduje vinograd od 10.000 loza , voćnak natkriven mrežama staklenike za povrće konobe i kuću od kamena i osobnim vodovodom koji je spojen na vlastitu bušotinu za vodu. Oba ova imanja održavaju mu 5 stalnouposlenih djelatnika. Njegovaa imovina u Hercegovini procjenjuje se na nekoliko milijuna eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije