Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reformisti

Natalija Martinčević najavila kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina

Natalija Martinčević
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
01.04.2015.
u 13:05

Kandidaturu je najavila nakon što je Ministarstvo financija objavilo izvješće da je Grad Varaždin nenamjenski potrošio 9.4 milijuna kuna.

Potpredsjednica Narodne stranke – reformisti Natalija Martinčević najavila je kandidaturu za mjesto gradonačelnice Varaždina za portal e-varazdin.

Učinila je to nakon što je Ministarstvo financija objavilo izvješće da je Grad Varaždin nenamjenski potrošio 9.4 milijuna kuna.

"Tu su još i druge obveze prema biotehnološkom parku od 5 milijuna kuna, ovrha Hypo banke u iznosu od 6 milijuna kuna. Preko tri milijuna kuna Varaždin će stajati zatvaranje aerodroma zbog duga prema privatnom partneru i zaposlenicima. To je preko 20 milijuna kuna kojih nema u proračunu grada, a nije riješeno niti odlagalište smeća za čiju sanaciju je potrebno 95 milijuna kun, dok u isto vrijeme Fond za zaštitu okoliša nema namjeru financirati sanaciju", rekla je Martinčević i dodala da je spremna preuzeti odgovornost, suočiti se s problemima i pronaći rješenja. 

>> 'Prijevremeni izbori pokazali su da vrijedimo više nego pokazuju ankete'

>> HNS ostao bez Vesne Sabolić. Kukuriku koalicija spala na 74 zastupnika

Komentara 7

JV
jedan.varazdinec
20:10 01.04.2015.

Varazdinec, kaj pa ti pričaš gluposti?! Kak more dati ostavku kad je razvlaštena od strane gradonačelnika. Nauči elementarne stvari pa onda komentiraj. Koliko znam dotična je konobarila par mjeseci u mladosti da zaradi novce za avionsku kartu do engleske gdje je išla učiti jezik i čuvati klince. Meni je to pohvalno i dosta mi govori o osobi, fajter je, iz radničke obitelji, radišna, a to je bitno. Ona je danas fakultetski obrazovana, govori nekoliko stranih jezika i radila je u privatnom sektoru gdje je bila izvršna direktorica kompanije u stranom vlasništvu. To su ti činjenice, a ovi seksistički komentari su dno dna izražavanja. Znači svaka žena u politici je nečija droca po vašem, ne ? Nisam ni u jednoj partiji, ali podupirem one koji se bore za naš kraju i koji imaju dobre ideje i znaju nešto provesti u djela, bilo da su lijevi, desni ili centar. Koliko medijski pratim Natalija i reformisti to rade. Kaj se tiče Čačiča kakav god bio, može svojim znanjem obrisati pod sa 2/3 onih koji sjede i u vladi i saboru jer mu nisu ni do koljena. O ovima koje je dopelal tu gde jesu, a oni su ga vritnuli, ne bi ni trošil riječi.

ZA
zampioivo
17:06 01.04.2015.

Levo krilo partije se svađa zbog podjele plijena, komunisti dajte se dogovorite

VA
Varazdinec
16:59 01.04.2015.

Zašto Natalija ti nepodneseš ostavku?!Koliko sam upoznat i dalje si zamjenica gradonačelnika!Ista si kao i Habuš, iz istog tanjura si grabila a sad ga napadaš da je nesposoban i da je lopov!Mi VARAŽDINCI ne želimo konobaricu iz Kučana da nam nakon šumara vodi grad!Gadiš mi se d.... Ratkova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije