Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNIČKI PREMIJER

Reagirali iz Vlade: Orešković nipošto ne namjerava nastaviti karijeru u diplomaciji

Tihomir Orešković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
30.08.2016.
u 13:04

"Želimo objasniti da je premijer Orešković i do sada često i u raznim prigodama naglašavao da će učiniti sve da promovira svoju domovinu"

Vlada je danas priopćila da je u medijima pogrešno prenesena i interpretirana izjava predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića o mogućnosti da karijeru nastavi kao hrvatski veleposlanik.

"Želimo objasniti da je premijer Orešković i do sada često i u različitim prigodama naglašavao da će učiniti sve, zahvaljujući svojim kontaktima i širokom krugu poznanstava u poslovnom svijetu i svijetu politike, da promovira svoju domovinu te da će uvijek i svugdje promicati, zastupati i štititi interese Republike Hrvatske. To nipošto ne podrazumijeva namjeru premijera Tihomira Oreškovića da svoju karijeru nastavi u hrvatskoj diplomaciji", stoji u reagiranju Vlade.

>> Orešković otkrio čime će se baviti kad mu istekne mandat

>> Orešković: Kao pobjednici i osloboditelji domovine Hrvatske proslavimo ovaj veliki dan dostojanstveno i ponosno

Komentara 20

JJ
jjurica
15:38 30.08.2016.

Orešković je u svakom pogledu sposobniji i pametniji od ovih premijera do sada! A ludo je kako ćemo mi ponovo po starom: "Kradite nas jer mi to volimo"

DR
drugPlenky
14:09 30.08.2016.

Orešković neispunjava ni minimalne kriterije za srednje rangiranog administrativca u veleposlanstvu, možda domar

DU
Deleted user
13:26 30.08.2016.

Ovaj naslov je napisan kao da ga je pisao Orešković, dakle auto članka niti zna čitati niti pisati ili je isto doselio sa Oreškovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije