Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči izbora

Raspušteni osječki, varaždinski i benkovački HDZ

Osijek,HDZ
Foto: Marko Mrković/PIXSELL
25.04.2015.
u 07:45

Do konca svibnja sve tri organizacije imat će nova vodstva, a onda slijedi priprema za izbore

Pripremajući se za parlamentarne izbore, pa onda i buduće lokalne, nadležne županijske organizacije HDZ-a raspustile su tri gradska odbora te stranke – osječki, varaždinski i benkovački. Posljednji je prekjučer raspušten osječki HDZ jer, kako neslužbeno doznajemo, nisu vladali idilični odnosi između županijske i gradske organizacije HDZ-a, ali i zato što se želi na novim unutarstranačkim izborima pronaći kvalitetnije vodstvo osječke organizacije. Povjerenik osječkog HDZ-a je Ivan Radić i do novih stranačkih izbora osječki će HDZ voditi uz 16 članova povjerenstva.

Do konca svibnja sve tri HDZ-ove organizacije u Osijeku, Varaždinu i Benkovcu imat će nova vodstva. Ujedno, do tog roka HDZ je odlučio riješiti situacije u gradskim organizacijama gdje su ili bili narušeni odnosi ili nisu bili zadovoljni kvalitetom rada. Osim spomenute tri lokalne organizacije, HDZ neće dalje raspuštati svoje ogranke nego u vrhu stranke očekuju da se svi najozbiljnije uhvate priprema za skorašnje parlamentarne izbore. Osijek im je ključan za četvrtu izbornu jedinicu i očekuju bolji rezultat nego na prošlim izborima.

>>HDZ već šesti mjesec povećava prednost pred SDP-om

>>Raspušten osječki HDZ, povjerenik je Ivan Radić

Komentara 1

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:04 25.04.2015.

za jedan glas iz osijeka znam sigurno da nikad poslije prvog višestranačkog izbora nije bio vaš niti će više ikada biti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije