Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar najavio prijave

Policija blokirala promet prema Gornjem gradu, ako branitelji ne odu do 22 h bit će uklonjeni

branitelji, markov trg
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/13
28.05.2015.
u 18:26

– Markov trg je uobičajeno mjesto za prosvjedovanje koje je omogućila Vlada. Zato što prosvjed nije prijavljen, slijedi prekršajna prijava – rekao je Ostojić

Policija je po Mesničkoj ulici raširila ogradu i blokirala promet prema Gornjem gradu zbog prosvjeda branitelja na Markovu trgu.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je da branitelji, kao i svatko drugi, imaju pravo prosvjedovati na Markovu trgu do 22 sata, a upitan što će biti ako se do tada ne raziđu, Ostojić je rekao: "To je stvar policije."

– Markov trg je uobičajeno mjesto za prosvjedovanje koje je Vlada omogućila. Zato što prosvjed nije prijavljen, slijedi prekršajna prijava – rekao je Ostojić.

Ostojić je poslije rekao da će, ako se branitelji zadrže na Markovu trgu nakon 22 sata, policija postupati "prema zakonu". Na pitanje znači li to da će branitelji biti uklonjeni, Ostojić je kazao "naravno". O informaciji da će se branitelji navečer povući u Markovu crkvu, Ostojić je samo kazao "neka idu".

>>Branitelji na Markovu trgu jeli janjetinu koju im je poslala Anica Kovač

>> Milanović: Vojsku ne želim prljati dnevnom politikom

>> Đuro Glogoški: Ne primi li nas premijer, ostajemo ovdje. Čekat ćemo koliko treba

Komentara 70

UI
Uvijek_iskreno
15:45 28.05.2015.

Zato sto ste nesposobni ide promjena vlasti!!

UI
Uvijek_iskreno
15:47 28.05.2015.

Nemate sluha za gradane RH i zato se maknite ministre zajedno sa premijerom i cijelom vladom!!

IV
Ivanhop
15:49 28.05.2015.

Ovaj Ostojić je mutan lik, nadam se da će ga dobro pročešljati kada spuši fotelju nezavisni i od sdp-ovac očišćeni uskok i dorh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije