Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKOV TRG

Radnička fronta prosvjedovala protiv privatizacije Imunološkog zavoda

prosvjed
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
24.01.2015.
u 19:47

Prosvjednici su nosili transparent “Kapitalizam protiv zdravlja”

Inicijativa Radnička fronta danas je organizirala prosvjed u središtu Zagreba protiv privatizacije Imunološkog zavoda, kojem se odazvalo stotinjak građana. Noseći transparent “Kapitalizam protiv zdravlja”, prosvjednici su prošetali od Cvjetnog do Markova trga.

Radnička fronta drži da Imunološki zavod netko planski uništava kako bi se povoljnije prodao zainteresiranim privatnicima.

– O Imunološkom zavodu ovisi zdravlje svih građana i nećemo ga dati privatizirati – rekao je član Radničke fronte i sindikalac HEP-a Denis Geto.

>> Kusin: Vladina ponuda za Imunološki tjera na kršenje zakona

>> 'Dosta nam je ove kvaziljevice: Svi u borbu za prava radnika i socijalno pravednije društvo'

Komentara 13

NV
novo vriijeme
20:05 24.01.2015.

Neka se prvo istraži kako je prokisla višemilijunska oprema Zavoda nova, neraspakirana u kutijama . Ovo uništavanje traje od Jace Kososr i nastavlja se itim tempom i sada, Ljudi izume petente pa im unište opremu kada počne proizvodnja kako nee bi izašli na tržište i zaradili. Prvo je vlasnik po nekim medijima trebao biti Milošević iz Jacine Vlade a tko je sada sretni dobitnik ne samo zavoda nego i vrijednih patenata. Neki medjupartijski sporazum ili je to sada HNS? Ali ta natezanja su fatalna za naše pacijente i naš novčanik jer uvozimo vakcine i vjerojatno i imunoglobiline. Varga dužan si intervenirati i reći javnosti istinu i podnijeti prijave za nanesenu štetu . Tako se dobijaju glasači a ne ovako kao do sada.

US
U sridu
20:15 24.01.2015.

Treba zaustaviti sve te pljackaske privatizacije,privesti zakonu sve sudionike pokusaja pljacke,narod treba uci u sabor i napraviti delozaciju,pod HITNO.

KO
kojesta
19:59 24.01.2015.

bravoooo, ipak se krece....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije