Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplaćena im 3. plaća

Radnici Imunološkog zavoda prekinuli štrajk

imunološki
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
23.12.2014.
u 11:36

Sindikalna povjerenica se nada kako neće ponovno morati štrajkati

Radnici Imunološkog zavoda prekinuli su svakodnevni jednosatni štrajk u utorak jer ne postoji zakonski temelj za nastavak s obzirom na to  da im je u ponedjeljak isplaćena i treća zaostala plaća za listopad, a potražuju još za studeni, potvrdila je sindikalna povjerenica Sindikata energije, kemije i nemetala (EKN) u Zavodu Lidija Jagarinec, prenosi HRT.

Jagarinec je izrazila sumnju da bi i ta četvrta plaća mogla biti isplaćena još ove godine te se nada kako neće ponovno morati štrajkati.

>>Unatoč obećanjima, Imunološki i dalje bez novca

>>'Svi peru ruke, ali svi su umočeni u to da je Imunološki padao do ove situacije'

Komentara 3

MX
Mister X
12:06 23.12.2014.

jer ne postoji zakonski temelj za nastavak s obzirom da im je u ponedjeljak isplaćena i treća zaostala plaća za listopad, Blago radnicima u demokraciji . Isplate im 3 plače sa zateznim i kaznenim kamatam !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije