Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnivač reformista

Radimir Čačić: HNS je parazitska stranka!

Radimir Čačić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
19.09.2014.
u 14:25

Osnivač Narodne stranke reformista tvrdi da će odlučivati o budućoj Vladi

Narodna stranka reformista, kada se osnuje, neće koalirati ni sa SDP-om ni HDZ-om. Mi ne želimo biti velika, već bitna stranka. Partnere ćemo tražiti na političkom centru gdje trenutno nema nikoga osim  nas – poručio je Radimir Čačić iz Splita najavljujući osnivački sabor reformista za 28. rujna u Zagrebu.

Predviđa kako će nakon novih parlamentarnih izbora Orah biti treća stranka po snazi, ali za svoje reformiste očekuje kako će imati dovoljan broj zastupnika da će imati ključnu ulogu u određivanju tko će biti u Vladi i što će raditi.Narodna stranka reformista u osnivanju već ima 3500 članova i dva zastupnika u Saboru, što je značajan politički kapital.

- Porazgovarat ćemo i s predsjednikom Vlade, odnosno predsjednikom SDP-a, naravno, ako on za to bude imao spremnosti. Odgovorna Vlada se odgovorno ponaša. Nećemo je rušiti iako je ne možemo natjerati je da radi i realizira projekte koje je obećala, a nije ispunila, ali možemo je spriječiti da ne radi štetu za ovu zemlju i protiv programa na kojem smo i mi izabrani – rekao je Čačić.

S njim su u Splitu bili i Petar Baranović, Natalija Martinčević i Joško Dvornik. Iako su svi bivši članovi HNS-a, a pohvalili su se i kako su im prišli i 25 omiških HNS-ovaca, Čačić tvrdi kako je jezgro njegove nove stranke sačinjeno od nestranačkih ljudi. 

- Bespredmetna tema je osvećivanje u politici. Jedini kriterij bit će uspješnost, a u HNS-u toga nije bilo, osim u varaždinskoj županiji gdje sam pet puta biran – rekao je Čačić i HNS nazvao parazitskom strankom koja se oslanja na SDP, isto kao što se HSS i HSLS oslanjaju na HDZ. Kaže kako to do jučer nije bilo tako jer su imali bedem u 3. izbornoj jedinici koja je sada bedem Reformista. 

Komentirao je i rad ministra Ivana Vrdoljaka, koji je preuzeo njegov resor. - Vrdoljak radi u okviru svojih dometa. Rezultate vidite! – rekao je Čačić.

>> Čačić: U svakom trenutku možemo rušiti Vladu

Komentara 20

19
1995josip
14:46 19.09.2014.

Radovane pa ti si bio glavni glumac u toj parazitskoj stranci .

SP
spirajzlin
14:30 19.09.2014.

dajte već jednom maknite ovog parazita iz društvenog života...

DU
Deleted user
14:34 19.09.2014.

Svi političari, unatoč (ne)rezultatima, unatoč nemoralu, unatoč svemu, U STANJU SU napraviti i reći SVE , samo da bi ostali pri kopanji. BAŠ SVE. Također se privatno jaaaako dobro i čak i vrrlllo blisko druže i ostalo- bez obzira naa suprotna uvjerenja i ciljeve (kako to javno prikazuju). NIJE U NJIMA PROBLEM, nego u biračima koji ih uporno biraju. I da - glasovanje na izborima MORALO bi biti OBVEZNO za sve birače - tako bi zaista NAROD rekao što želi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije