Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru nakon nesreće

Putnici Ryanaira: Udarac je bio jak. Stigli smo i sad se želimo odmoriti u Hrvatskoj

Ryanair Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/12
01.04.2015.
u 14:11

Putnici su nakon incidenta u Dublinu premješteni u drugi zrakoplov. U 13.03 sati uspješno su stigli u Zadar

– Jako je udarilo, baš je zatreslo. Naravno da mi nakon svih događaja oko aviona i kopilota koji ga je srušio nije bilo svejedno, ali na kraju se nije dogodilo gotovo ništa. Rekao nam je ovo jedan od domaćih putnika iz zrakoplova kompanije Ryanair nakon slijetanja u zadarsku zračnu luku.

Dva aviona te tvrtke okrznula su se, naime, u zračnoj luci u Dublinu. Jedan je trebao poletjeti za Hrvatsku, a drugi za Škotsku. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a putnici su premješteni u druge avione.

– Jedan je avion skretao i udario u rep drugi. Dva sata čekali smo premještaj i let. Glavno da je sve dobro. Trebali smo sletjeti u 11, a došli smo oko 13 – rekao nam je Muhamed Mujanović iz BiH.

– Mene je udarac probudio, al' sve je bilo O. K. Je l' me bilo strah? Uvijek me je strah – rekao nam je Koreanac Moon. Rodrigo, Lucie i Irene, turisti iz Španjolske i Brazila, sletjeli su nasmijani u Zadar.

– Udarac je bio jak, ali nije to ništa ozbiljno. Osjetili smo udarac odozdo. Stigli smo i sad se želimo odmoriti u Hrvatskoj – rekli su nam po slijetanju putnici iz Dublina.

>>Okrznula se dva zrakoplova Ryanaira. Jedan je trebao poletjeti za Zadar

>>Liječnik u Hrvatskoj morao bi prijaviti da je kopilot bolestan


 

Komentara 10

ZG
zgbuco
14:48 01.04.2015.

Dajte najte! Koja vam je ovo vijest? Da malo prosurfate po statistikama, vidjeli bi zapravo koliko takvih incidenata zapravo ima svako dnevno u svijetu. Kod nas ih ziher nema i nemre ih ni biti, kad su svi naši aerodromi zajedno manji od bilo kojeg u svijetu. Između ostalog ko se bu kod i zakvačil, kad CA ima 12 aviona, a 5 ih leti, a svi ostali i koji dolaze u HR dolaze sa malim avionima. Za velike niti nema mjesta niti opreme koja bi ih mogla opslužiti.

AA
aabbcc
15:38 01.04.2015.

Ovaj za Škotsku je kriv i napisite da se zna.

ZA
zagabria1
16:06 01.04.2015.

Postao je svijet kaotično mjesto gdje više nikome i ničemu ne možeš vjerovati. Ni pilotu koji podivlja niti bivšoj cijenjenoj aviokompaniji koja napravi katastrofalan propust i dozvoljava psihopatu da leti iako zna za njegovu dijagnozu (i prve dane nakon tragedije laže da je čovjek bio 100% sposobna za let iako je znala da nije tako) Treba čim prije uvesti te robote i algoritme umjetne inteligencije za koje kažu da će uskoro biti pametniji od ljudi. Treba ih uvesti čim prije za nae vlastito dobro. Jer zbog suludog života sve više ljudi će biti na rubu da pukne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije