Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DOKUMENT JE LAŽAN'

Putin: 'Trump se družio s najljepšim ženama na svijetu, teško da je bio s prostitutkama, iako su naše najbolje'

putin i trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.01.2017.
u 18:24

Ove napade okarakterizirao je kao "akutnu političku borbu" čiji je zadatak potkopati legitimitet "novoizabranog predsjednika".

Prošlog se tjedna u javnosti pojavio dokument u kojem su se nalazile teške optužbe vezane uz Donalda Trumpa, a među njima je stajalo kako se on u jednom moskovskom hotelu zabavljao s prostitutkama na perverzan način što je navodno dokumentirano video snimkom.

Trump je odbacio te navode, a o tim optužbama progovorio je i ruski predsjednik Vladimir Putin. On je kazao kako ne vjeruje da se Trump našao s prostitutkama posebice zato što je organizirao natjecanja ljepote poput Miss Universe te je navikao biti oko atraktivnih žena, piše Telegraph.

Putin je kazao kako je ta priča glupost te da su ljudi koji stoje iza nje "gori od prostitutki". Ruski predsjednik kazao je i kako je očito da je dokument koji optužuje Trumpa lažan te je ismijao navode da ruske tajne službe 'love svakog američkog milijardera'.

Također je kazao i kako Trump ne bi pao na tu zamku da je bila postavljena.

- On je odrasla osoba i čovjek koji je dugi niz godina organizirao izbore ljepote. On se družio s najljepšim ženama na svijetu. Teško mogu zamisliti ta se požurio u hotel družiti se s našim prostitutkama - iako su najbolje na svijetu - poručio je Putin.

Ove napade okarakterizirao je kao "akutnu političku borbu" čiji je zadatak potkopati legitimitet "novoizabranog predsjednika".

>> VIDEO Trump nije dao da mu novinar CNN-a postavi pitanje: 'Grozni ste, širite lažne vijesti'

Komentara 21

DU
Deleted user
21:03 17.01.2017.

Vece su prostitutke oni koji stoje iza ovog iza ovih informacija,nego Ruske prostitutke,jadno do bola,s cim se sluzi odlazeci papak.

Avatar milidobrović
milidobrović
19:30 17.01.2017.

dobar je putinov komentar," ruske su najbolje"☻tko zna , zna ☺

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:35 17.01.2017.

svijet otišao kvragu, kao mi 90tih uz hdz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije