Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas U VEČERNJEM

Put oko svijeta bivšeg šefa HDZ-a

25.03.2017.
u 00:02

Nakon što se odmorio od turbulentnih političkih zbivanja, Tomislav Karamarko zimus je radi novog projekta počeo putovati diljem svijeta.

Tomislav Karamarko, otkako je srušio vlastitu disfunkcionalnu Vladu i otišao s čela HDZ-a, potpuno se povukao iz političkog života. Odmaknuo se od dnevnopolitičkih zbivanja, pa i onih vezanih za HDZ koji je vodio četiri godine.

Nakon što se odmorio od turbulentnih političkih zbivanja, zimus je radi novog projekta počeo putovati diljem svijeta.

Sjedinjenje Američke Države, Velika Britanija te Izrael (navodno i Njemačka) destinacije su koje je odabrao kako bi realizirao svoju ideju think-tanka, odnosno instituta za javnu politiku u Hrvatskoj. Kako je početkom ožujka objavio na Facebooku, želja mu je “ujediniti najbolje umove iz političkog spektra kako bismo se konstruktivno suočili s najvažnijim izazovima”

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Lex Todorić: Ili dogovor s vjerovnicima ili Vlada šalje upravitelja

>>Rastu plaće: 5895 kuna bio je prosječni dohodak zaposlenog Hrvata u veljači

>>Perković i Mustač: Za razliku od zagrebačkih, njemački suci sigurni da je Brunu Bušića ubila tajna služba SFRJ

>>Pobjeda Hrvatske nad Ukrajinom

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar anlaser
anlaser
06:57 25.03.2017.

Politika je tako unosan biznis kod nas da ga se ne odriču ni na umoru (onda pišu memoare).Stalno odlaze ,dolaze ,opraštaju se,vraćaju, pozdravljaju, šalju poruke ,sele s jedne funkcije na drugu, uhljebljuju ..... Ti ljigavci što skakuću iz stranke u stranku, bez trunke savjesti ,morala i obraza će pokopati ovu zemlju.

GV
golub Vaso
05:44 25.03.2017.

još kad bude znao engleski jezik gdje čemu biti kraj

AN
Anamarija10
00:30 25.03.2017.

Ko kaže da nema veze sa aktuelnom zbivanjima u HDZu? Plenkijev HDZ tone svakim danom, gubi članove i birače jer je iznevjerio svoju bit i srž, svoje birače i doveo alkose, Oguljenu, Dalićku... Trgomet gradonačelnik? Ovi katastrofalni potezi su samo voda na mlin Karamarku jer ga več opet zovu da ih spasi po šesti put. A on ih pušta da se dinstaju i putuje svijetom. Poslije potopa na lokalnim zvat će ga i glasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije