Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Puštena u rad transformatorska stanica vrijedna 62 milijuna kuna

ts ferenščica
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
04.05.2016.
u 06:45

TS Ferenščica dio je kapitalnih ulaganja HEP-Operatora distribucijskog sustava Elektre Zagreb

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić jučer je pustio u rad novosagrađenu transformatorsku stanicu (TS) Ferenščica, ukupno vrijednu oko 62 milijuna kuna.

TS Ferenščica dio je kapitalnih ulaganja HEP-Operatora distribucijskog sustava Elektre Zagreb, a omogućit će povećan kapacitet i pouzdanost srednjonaponske mreže na području šireg centra grada Zagreba te osigurati preduvjete za prijelaz na naponsku razinu od 20 kV.


Zbog smještaja u blizini stambene zone, TS Ferenščica sagrađena je kao kompaktna zatvorena cjelina koja je potpuno uklopljena u visokourbanizirano gradsko okruženje.

>>Panenić pozdravio sve investicije za boljitak Hrvatske

Komentara 7

NA
navijeke
08:12 04.05.2016.

Kacige im (kao i svim političarima) služe kao zaštita. Boje se ljudi da im ne bi što palo na pamet. :)

CI
cinbenik
11:10 04.05.2016.

I ovo je zbog Hrvatskog rasta,pa je trebao otvoriti bivsi ministar,a ovaj ne.

DU
Deleted user
07:34 04.05.2016.

Što znače i predstavljaju bijele zaštitne kacige na glavama političara ?! Jesu li možda oni izveli radove na izgradnji trafo stanice , prateća ekipa (novinari ,snimatelji i aplauderi nemaju na glavi bijele kacige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije