Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arbitraža sa slovenijom

Pusić diplomatima: Problem nije arbitar, već kasnije dodani dokumenti

vesna pusić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
29.07.2015.
u 22:05

Na rastanku je u, barem je tako izgledalo, srdačnom razgovoru s domaćinima posljednji ostao slovenski veleposlanik Vojko Volk.

Sat vremena su hrvatska ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić s najbližim suradnicima te Jadranka Kosor i Milorad Pupovac večeras u MVP-u u Zagrebu predstavljali stranim veleposlanicima problem vezan uz kontaminiranu arbitražu sa Slovenijom.

Na rastanku je u, barem je tako izgledalo, srdačnom razgovoru s domaćinima posljednji ostao slovenski veleposlanik Vojko Volk. Kako smo doznali, on je također predstavio "svoju" stranu priče. 

- Sve nam je kristalno jasno. Nadam se da je i sudu - kazao je diplomat iz jedne zapadne zemlje. 

- Ovo je vrlo neugodno za sud i za Sloveniju - dodao je.

Ministrica Vesna Pusić ponovila je da problem nije arbitar, već kasnije dodani dokumenti koji su kontaminirali cijeli postupak.

>>Reakcije iz Slovenije: 'Schengen je naša zadnja mogućnost'

>>Sabor usvojio odluku o raskidanju Arbitražnog sporazuma

>>Vlada razmatra sve mogućnosti i saziva izvanrednu sjednicu Sabora

>>EKSKLUZIVNO Donosimo audiosnimku razgovora arbitra i slovenske predstavnice! Poslušajte!

>>Gubimo Piranski zaljev? Sudac javljao podatke slovenskom MVP-u i osmišljavao taktiku kako utjecati na ostale suce

Komentara 76

DU
Deleted user
22:24 29.07.2015.

Problem je doslovno sve od ucjene do pokušaja varanja u procesu arbitraže i sumnjive podrške eu administracije sl strani

MI
mirko0410
22:31 29.07.2015.

Pusić, Pupovac + Kosor teško nama

BA
barbaizamerike
22:26 29.07.2015.

slovenci su pravi maheri za mucke njihov bivsi predsjednik nogometnog saveza SIMIC a kasnije direktor njihove porezne uprave posto strasno bogat covjek sa firmom na cipru kako nebi kad je savjetovo vlasnike firmi kako izbuci novac iz slovenije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije