Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.04.2015. u 08:45

Zadnji političar koji je „nešto za ekonomiju napravija" bio je po Kerumu Ante Marković, a sad takvoga ne bi našli „ni svićon ni detektoron". A ni političar poput Keruma ne rađa se svaki dan

Resurs u kojem ne oskudijevamo

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova, ostvarila je značajan izvozni rezultat i izvezla čak 47 državnih službenika. Pusić je resurs u kojem ne oskudijevamo stavila na raspolaganje Europskoj komisiji u sklopu zajedničkih napora država EU na prihvatu migranata iz Libije i drugih zemalja. Slobodna javlja da je Pusić istaknula kako „svaka zemlja koja drži do sebe treba na neki način sudjelovati u pomoći" pa će tako hrvatska vojska činovnika biti posuđena Italiji radi procesuiranja migranata. Ustreba li, možemo Italiji ustupiti i više od 47 službenika. U njima ne oskudijevamo.

Čudna razmjena mišljenja na Pantovčaku

Željko Kerum zaziva 'povratak' Ante Markovića

Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke, sa zadovoljstvom se odazvao pozivu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović da na Pantovčaku razgovaraju o stanju u zemlji. Najljeniji saborski zastupnik u novijoj hrvatskoj povijesti za Slobodnu je opisao detalje susreta u kojem je predsjednici objasnio da ona, unatoč svim dobrim željama, može samo govoriti jer nema ovlasti, a i SDP i HDZ nazvao je „školovanim licemjerima koje samo interesira di će položit guzicu". Zadnji političar koji je „nešto za ekonomiju napravija" bio je po Kerumu Ante Marković, a sad takvoga ne bi našli „ni svićon ni detektoron". A ni političar poput Keruma ne rađa se svaki dan.

Skuplje ne može

Grčić zagovara štednju, a sam na najam troši iznad limita

Branko Grčić, ministar regionalnog razvoja, plaća najskuplji najam ureda u Vladi, 14 eura po četvornom metru ili tri više od limita koji je sam odredio. Načuo je negdje da nismo toliko bogati da unajmljujemo jeftino pa je ovako odlučio uštedjeti.

Sumnjiva ovrha

Pored Udruge Franak treba i udruga Jamac

Nevenka Rupić, umirovljenica iz Zagreba, neugodno se iznenadila kada joj je banka potkraj 2013. prvi put ovršila skromnu mirovinu od 3000 kuna i shvatila da joj je kao jamcu na naplatu došao kredit nekadašnje poznanice iz 1998. godine. Kako nema novca za odvjetnika, požalila se Jutarnjem jer tvrdi da je žrtva prijevare i da plaća kredit umjesto Srećka Šulja, vlasnika tvrtke Vista-nova koja je 2013. uprihodila 2,2 milijuna kuna. Možda je pored Udruge Franak vrijeme i za udrugu Jamac.

>>Ćorušić predložio da se Vlada preseli u Blato

>>Uzimanje iz proračuna zove poštenom zaradom

 

Komentara 4

GO
Gomila
09:22 23.04.2015.

pusic je zlo za hrvatski narod

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
09:40 23.04.2015.

mislim da je najjeftinije da se ona cijelo vrijeme leti, jer cim sleti napravi ogromnu štetu državi.

GO
Gomila
09:21 23.04.2015.

sto prijepuscka ode bolje za hrvatsku samo ruse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije