Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon ministrove prozivke

Pusić odgovorila: Trebali su shvatiti da me se ne može politički ucjenjivati

Vesna Pusić
Foto: DPA/PIXSELL
05.03.2016.
u 15:36

Mene se ne može politički ucjenjivati, jer je takav način komunikacije ispod svake razine, odgovorila je Pusić na prozivke ministra Kovača

Nakon što je ministar Miro Kovač u emisiji Veto kazao da Vesna Pusić neće dobiti njihovu podršku  za kandidaturu za glavnu tajnicu UN-a ukoliko ne prestane kritizirati i omalovažavati aktualnu Vladu i premijera Oreškovića na svom Facebook profilu oglasila se i bivša ministrica Pusić.

-Moj način rada je da pristojno i argumentirano kritiziram ono što ne valja i da se zalažem za građansku Hrvatsku, protiv svakog oblika ekstremizma i mržnje- napisala je Pusić.

Dodala je i da nikada ne vrijeđa, da to nikada nije činila, a nema namjeru to činiti ni ubuduće. -Oni koji tvrde suprotno su do sada trebali shvatiti da me se ne može politički ucjenjivati, jer je takav način komunikacije ispod svake razine- zaključila je Pusić i uzvratila udarac aktualnom ministru vanjskih poslova.

Moj način rada je da pristojno i argumentirano kritiziram ono što ne valja i da se zalažem za građansku Hrvatsku, protiv...

Posted by Vesna Pusić on 5. ožujka 2016

>>Kovač zaprijetio Pusić: Ništa od kandidature za UN nastavi li napadati i kritizirati Vladu

>>Karamarko i Petrov se slažu samo oko smjene Gorana Radmana i "miniranja" Vesne Pusić

Komentara 134

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
15:44 05.03.2016.

Gospođa Pusić se zalaže za građansku Hrvatsku bez Hrvata.

AN
aniva
15:45 05.03.2016.

Gđo Pusić vi ste uvrijedili sve Hrvate i ucjenjivali ih godinama. Vi ste najveća sramota Hrvatske politike

RE
regnumregno
16:17 05.03.2016.

Tko o cemu…Pusicka se sama hvali….da nije zalosno, bilo bi smijesno. Nedavno je na nekom sastanku pred milijunskom publikom grizla nokte i lijepo to pojela, na sjednicama citala knjige i govorila da to radi namjerno, nezakonito preko MVP dodijelila preko 300000 kuna svome bratu, osvojila 0,25 posto glasova, optuzila HR za rat u Bih, a Srbiju amnestirala, zaposlila u MVP preko 500 svojih uhljeba…. bas “lijepa” gradjanska opcija kako se sama voli hvaliti…. Da li je moguce organizirati referendum za njen opoziv iz Sabora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije