Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne znam kako će to izgledati'

Pupovac za RTS: Ovo je prva Vlada od 2006. koja u programu ne spominje manjine

Milorad Pupovac
Patrik Macek/PIXSELL
24.01.2016.
u 10:07

- To je prva Vlada od 2006. koja u tom pogledu nema gotovo ništa osim jedne kurtozne rečenice mandatara tijekom predstavljanja programa - kazao je Pupovac.

Predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac za RTS je kazao da je Hrvatska dobila Vladu koja ne spominje manjine. 

- To je prva Vlada od 2006. koja u tom pogledu nema gotovo ništa osim jedne kurtozne rečenice mandatara tijekom predstavljanja programa - kazao je Pupovac i dodao da je pozitivno što potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko govori o potrebi suradnje sa zemljama u regiji. 

- Sa onim što piše u programu, gdje ne piše Srbija, već istočno susjedstvo, a spomenute su neke druge zemlje, ne znam kako će to izgledati - rekao je Pupovac i požalio sa da situacija u Hrvatskoj nije dobra kada je riječ o ljudskim pravima. 

- Svi bilteni i publikacije Srpskog narodnog vijeća govore o porastu govora mržnje, pozivanju na nasilje i ograničavanju prava manjina, što je najdrastičniji primjer sa ćirilicom i medijskim pozivima na linč - kazao je Pupovac.

>>Tomislav Karamarko: Ima indicija da su nam ukrali 5-6 mandata. Ispitat ćemo to!

>>Ministri nisu mandarine pa da rastu samo u dolini Neretve

Komentara 223

GO
Gomila
10:17 24.01.2016.

srbi u Srbiju hrvati u Hrvatskoj i nema mrznje

GO
Gomila
10:20 24.01.2016.

Pupovac je mrzitelj hrvata razdvaja narod siri lazi mrznju njega treba pakirat i sa njime preko dunava

OL
olrajt
10:13 24.01.2016.

...ovaj lik naučen da ga se stalno guščjim perom po guzici gladi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije