Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O proslavi Oluje

Pupovac: Vrlo je teško sudjelovati, s obzirom na način kako se obilježava

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.08.2016.
u 13:22

Osramotili su mnoge koji su sa svojim životima i časti borili se za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali - istakao je Pupovac

Zamjenik predsjednika SDSS-a Milorad Pupovac danas je, u Vukovaru, još jednom prokomentirao proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja koja je 5. kolovoza održana u Kninu. Odgovarajući na novinarski upit Pupovac je rekao nitko na takvome obilježavanju, kome je stalo do Hrvatske, Ustava i zakonitosti te čestitih ljudi radi njihovog doprinosa u borbi za mir i slobodu, ne bi trebao sudjelovati.

- Osramotili su mnoge koji su sa svojim životima i časti borili se za drugačiju Hrvatsku, a ne onakvu kakvu su pojedinci tamo manifestirali i zagovarali, istakao je Pupovac.

Upitan od novinara da prokomentira zašto niti ove godine predstavnici srpske nacionalne manjine nisu sudjelovali na proslavi Dana pobjede u Vukovaru Pupovac je rekao kako s time nije upoznat.

- Ne znam da se taj blagdan obilježava bilo gdje osim u Kninu. Međutim, s obzirom na način kako se obilježava taj blagdan i kako je on ove godine obilježen meni i SDSS-u je vrlo teško sudjelovati u tome, zaključio je Pupovac. 

>> Pupovac: Očekujemo tri svoja predstavnika u Hrvatskom saboru, kao i proteklih godina

Ključne riječi

Komentara 76

DO
doktorica
14:04 07.08.2016.

zašto uopće objavljujete te izjave koje samo izazivaju još veću netrpeljivost prema tim bizantincima koji nikada neće prihvatiti Hrvatsku nego samo njezin novac.

Avatar majmunranko
majmunranko
13:48 07.08.2016.

Zaista ne znam zašto je ova bezvrijedna politička individua stalno u medijima. Lik nema nikakvu političku podršku, na zadnjim izborima je dobio 14 tisuća od 2,3 milijuna glasova, dakle 0,6%, ali se stalno forsira kao neki faktor.

CA
Catalonia
14:07 07.08.2016.

Naravno da ti je teško kad tu Hrvatsku ne smatraš svojom nego majčicu brbiju.Ko i tvoja 2 batice koji su bili u vojsci tzv krajine i kap.dragana. Naravno da je teško kad si svaki tjedan u bg na konzultacijama.Naravno da je teško jel šta bi ti rekli tvoji gazde male vojvode i mali beli-de dačić.Naravno da je teško jel znaš šta je bilo sa dr.Šreterom...Naravno da je teško jel si najveći ratni huskac.Naravno da je teško jel živiš od pljuvanja Hrvatske i cmizdrenja i tuzakanja.A najteže ti je zato jel najviše voliš Hrvatske/ustaške Kunice...A kad složis onu placljivu facu onda ti je najteže.Ti si najveće zlo i najveći neprijatelj čovječanstva općenito......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije