Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na snimku

Pupovac: Milanović za šaku glasova druge proglašava šakom jada, to je ozbiljan indikator bijede

Milorad Pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
25.08.2016.
u 12:01

- Pa čak ako je i od Zorana, previše je. Zato, bolje pogledaj svoj dom, Zorane!” - poručio je Pupovac na Facebooku

Čak i ako je od Zorana, previše je - poručio je potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac komentirajući na svom Facebook profilu audio snimku sastanka grupe hrvatskih branitelja s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem. 

Pupovčev komentar na Facebooku prenosimo u cijelosti:

“Taman kad pomisliš da od retorike hrvatske desnice i njezinih službenih predstavnika ne može biti gore komunikacije s drugim narodima i drugim državama, potrudio se i Zoran Milanović, vođa socijaldemokrata i Narodne koalicije. Ako ne može bolje od desnice, on se potrudio da može gore od njih. 

Nakon što se u jeku proustaškog desničarenja pohvalio svojim djedom ustašom, sad se pred vođama šatoraša koji su ga rušili junači izjavama poput “*ebe mi se za Dom spremni!". Uz to je još jednom manifestirao svoju sklonost da vrijeđa i ponižava druge ljude i narode.  Ovaj put za šaku glasova, druge države proglašava "šakom jada" i "velikim sranjem".  Pa čak ako je i od Zorana, previše je. Zato, bolje pogledaj svoj dom, Zorane!”

U razgovoru za Večernji List Pupovac je dodao kako bi takvo “zagađivanje trebalo ne samo zaustaviti nego i politički sankcionirati”. Na upit poziva li time birače da politički sankcioniraju Milanovića, SDP i Narodnu koaliciju, Pupovac ipak nije bio eksplicitan, nego je odgovorio:

- Postoje različiti načini na koje se može politički sankcionirati nečiju neodgovornost, nisu birači jedini način…

"Retorika Zorana Milanovića i njegova sklonost ponižavanju, uvredama i pljuvanju drugih ljudi, političkih opcija, država i naroda veoma je ozbiljan problem za njegovu stranku i koaliciju koju predvodi. Očito da Zoran Milanović želi biti gori od hrvatske desnice i pridonijeti uvredama i ponižavanjima nama susjednih država kao što su BiH i Srbija. I na taj način nanosi veliku štetu svojoj stranci i veliku štetu Hrvatskoj i njenom ugledu u svijetu i regiji. Ako je Zoran Milanović za šaku glasova spreman druge proglašavati šakom jada onda je to ozbiljan indikator bijede na koju se usmjerava hrvatska socijaldemokracija. Ako je Zoran Milanović spreman dodvoravati se desnici da bi vrijeđao druge zemlje i narode, onda je to doista zabrinjavajuće stanje lijeve politike u Hrvatskoj. Nije mu bilo dosta što je iskopao dedu ustašu u jeku proustaške kampanje, nego će sada proglašavati druge zemlje i narode šakom jada i velikim sranjem', prokomentirao je Pupovac za tportal.

Danas su i mediji u regiji odreagirali na Milanovićeve izjave. "Ustaški ispad", "Hrvatska ne prestaje s uvredama" tek su neki od naslova članaka u kojima su mediji u regiji prenijeli Milanovićeve izjave.

>>Mediji u regiji reagiraju na Milanovićeve izjave: Hrvatska ne prestaje s uvredama! Tviteraši: Nije rekao ništa što već nismo znali

Komentara 142

XX
xxx008
12:21 25.08.2016.

Četnik samo ti neserendaj ništa! Jezik za zube gnjido!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:30 25.08.2016.

Pupovac na aparatima, najbolje ti je odgovorila Ruža, kome ne paše neka seli.

TP
trias politica
12:23 25.08.2016.

Kad vrijeđa Hrvate to ti ne smeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije