Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Pupić Bakrač traži istragu nad ravnateljicom zadarskog Narodnog muzeja

Marko Pupić Bakrač
Foto: Filip Brala/PIXSELL
25.05.2015.
u 14:17

Prema pisanju zadarskih medija ravnateljica Narodnog muzeja Renata Peroš je bez zakonske osnove i natječaja dala u najam gradski prostor

Zadarski gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač (AM) državnom odvjetništvu predao je zahtjev za istragom nad Renatom Peroš, ravnateljicom Narodnog muzeja zbog protuzakonitog davanja u najam gradskog prostora.

– Prema pisanju zadarskih medija ravnateljica Narodnog muzeja Renata Peroš je bez zakonske osnove i natječaja dala u najam gradski prostor. Molim Vas da provedete hitnu istragu te poduzmete mjere i radnje u okviru svojih nadležnosti – navodi u dopisu Pupić Bakrač o slučaju davanja u najam prostora u Providurovoj palači.

Ravnateljica Narodnog muzeja, Renata Peroš poznata je po tome što je 2001.godine u gradsko vijeće ušla s Nezavisne liste Stanislava Antića, te umjesto Antiću, dala glas HDZ-u i tako bila prevaga za novi gradonačelnički mandat Božidaru Kalmeti.

>> 'Kalmeta + Peroš = simbol političke korupcije'

Komentara 2

MO
Moskovija
14:44 25.05.2015.

komičan lik

ZL
zlocinackaplatforma112
09:18 26.05.2015.

a budaleeeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije