Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opatija

Prvi Todorićev susjed - ruski naftaš kupio terene u Medveji

Vila obitelji Todorić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
23.08.2014.
u 10:38

sudski sporovi zbog kupoprodaje su povučen jer se prema ugovoru o kupoprodaji nekretnina u Medveji prodavatelj (LRH) obvezao da u roku od tri dana od isplate kupoprodajne cijene dostavi kupcu dokaz o povlačenju tužbi i odricanja od tužbenog zahtjeva

 Liburnia Riviera Hoteli za 3,1 milijun eura prodali su Rusima vrlo atraktivne nekretnine, vilu i zemljišta u Medveji, piše Novi list. Riječ je o tri parcele na gotovo tri tisuće kvadrata, a ondje se nalazi i vila Siam te nekoliko bespravno sagrađenih kućica u kojima žive nekadašnji djelatnici Liburnija Riviera Hotela.

Novi List nadalje piše da su na jednoj od tri prodane parcele uz more, koje ujedno graniče sa dvorištem Todorićeve vile, izgrađeni bungalovi koji navodno nisu legalizirani, a u njima žive nekadašnji djelatnici LRH-a zbog čega je teren dosad bio opterećen i sudskim sporovima. Međutim, sudski sporovi zbog kupoprodaje su povučen jer se prema ugovoru o kupoprodaji nekretnina u Medveji prodavatelj (LRH)  obvezao da u roku od tri dana od isplate kupoprodajne cijene dostavi kupcu dokaz o povlačenju tužbi i odricanja od tužbenog zahtjeva.

Parcele u Medveji kupila je tvrtka za trgovinu i ugostiteljstvo Trade Concept Limited d.o.o. Zagreb, čiji je osnivač tvrtka sa Cipra, a direktorica Maria Khairova.

>> Gazprom dolazi i zbog ulaska u Inu?

>> Miller s državnim vrhom: Rusi su poželjni ako za Inu daju dobru ponudu

Komentara 4

BF
brkonja fra brkati
11:47 23.08.2014.

Off shore tvrtke su još jedna izmišljotina neoliberalnog korporativnog fašizma , koja smišljeno potiče mito,korupciju i pljačku.Jedina je svrha tih oaza da se pere novac bez pokrića te da se sakrije pravi vlasnik kapitala,koji je napravio transakciju.Tipično za ciobankstere kojii su autori te podvale.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:13 23.08.2014.

Zasto uvjek neke off shore tvrtke sa Djevicanskih Otoka, Sejsela, Cipra,..? Zasto nemoze biti neka obiteljska tvrtka iz Siska, Rijeke, Zagreba,...?

L0
luena 01
11:00 23.08.2014.

Nista se promjenilo nije ,samo ime stranke- i Vlada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije