Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za mirovne studije

Prosvjed ispred Vlade: 'Rat je gotov! Ne vojnom mimohodu!'

Prosvjednici ispred zgrade Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
23.07.2015.
u 09:40

Podsjećaju sve institucije ove zemlje kao i sve građane da je rat gotov i da bi umjesto paradiranja vojske napokon trebalo početi obilježavati mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja

Rat je gotov! Ne vojnom mimohodu! Zaustavimo tutnjanje aviona i tenkova u glavama naših političara sugrađana i suboraca!

Poruke su to aktivista iz Centra za mirovne studije koji su danas ispred Banskih dvora pola sata prije sjednice Vlade prosvjedovali protiv vojnog mimohoda. Pozivaju da su opozove odluka o organizaciji velikog vojnog mimohoda u povodu 20. obljetnice Oluje.

Podsjećaju sve institucije ove zemlje kao i sve građane da je rat gotov i da bi umjesto paradiranja vojske napokon trebalo početi obilježavati mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja kojom je kako kažu bez ispaljenog metka i bez izgubljenog ljudskog života vraćen čitav okupirani teritorij pod puni suverenitet Republike Hrvatske.

>> Dolaze vojnici iz Letonije, Litve, Estonije i Albanije, možda i Poljske

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar mili99
mili99
10:14 23.07.2015.

Ovakvi su 90-ih govorili ne oruzju kada se Hrvatska trebala obraniti. Ponosan sam na svoju zemlju i njenu pobjedu u ratu, a vama kojima se to ne svidja slobodno idite svojim putem.

KR
kruti
09:49 23.07.2015.

e da su takvi trebali '91. branit državu,ne bi nas bilo!!!

Avatar mili99
mili99
10:15 23.07.2015.

Sve su ovo istomisljenici Pusicke i njenog brata Zorana. Nece vam uspjeti izdajnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije