Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve

Promet pojačan, mogući kraći zastoji te vožnja u koloni u priobalju

Kolone
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
24.07.2016.
u 12:21

Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.

Promet je pojačan na glavnim cestovnim pravcima, a tijekom dana mogući su kraći zastoji te vožnja u koloni na većini cesta u priobalju, na graničnim prijelazima, dionicama cesta na kojima traju radovi, te prilazima trajektnih luka i pristaništa.

Promet je pojačan na: autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2, čvora Gornja ploča i tunela Sveti Rok u oba smjera, A2 Zagreb-Macelj, u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac, u smjeru istoka,autocesti A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, pred izlazom Oštrovica u smjeru Krka, na autocesti A7 između čvorova Hreljin i Šmrika prema Krku, na čvoru Matulji prema Istri/Opatiji, Krčkom mostu, tunelu Učka prema Rijeci, na Jadranskoj magistrali osobito između Novog Vinodolskog i Senja, na prilazima Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te na dionici Split- Omiš-Makarska, između Senja i Karlobaga i na prilazima trajektnim lukama Stinica i Prizna, na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom, Istarskom ipsilonu, u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija (kolona koja se proteže dijelom i na Istarski ipsilon duga je oko 4.km), javio je Hrvatski autoklub u 12 sati.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila, najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će danas od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1, Ličkoj magistrali.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: na ulasku - Gabela Polje , gdje se čeka oko sat vremena, zatim Zaton Doli, Macelj i Bregana, na zlasku - Pasjak, Plovanija, Bajakovo (kolona je oko 500 metara), a u oba smjera - Karasovići, Kaštel, Klek, Metković, Rupa.

>>I dalje velike gužve prema moru, obavezno provjeravajte situaciju na cestama

Ključne riječi

Komentara 3

G4
G_4
13:54 24.07.2016.

Prosli vikend isli starom cestom na more, a ovaj se tjedan vracali isto tako starom cestom. Uglavnom cesta prazna da praznija ne moze biti i ne znam gdje su te guzve i zasto ne savjetuju vozace da idu starom cestom?

OK
okus
13:43 25.07.2016.

Ovi " izvjestaji" sluze samo za pranje love. Jadran je prazan. Vratili smo se prije tjedan dana. Prazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije