Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova strategija

Karamarkov profil 
na Fejsu uređuju profesionalci

Tomislav Karamarko
Foto: Facebook
31.03.2015.
u 15:34

Profesionalna agencija u suradnji s uredom predsjednika HDZ-a osmišljava poruke na službenom FB profilu.

Da se zbivaju promjene u komunikacijskoj strategiji šefa HDZ-a Tomislava Karamarka, osim iz njegove retorike i posljednjih poteza, jasno je i kad se pogleda njegov službeni Facebook profil.

Unazad mjesec dana uređivanje tog profila i objavu poruka preuzela je profesionalna agencija, a svi postovi s agencijom koordiniraju se iz ureda predsjednika HDZ-a. Dakle, to nije u domeni HDZ-ova ureda za odnose s javnošću, u kojem će uskoro, kako neslužbeno doznajemo, također uslijediti promjene. Ususret parlamentarnim izborima u HDZ-u su odlučili maksimalno pojačati i profesionalizirati odnose s javnošću. Na Karamarkovu Facebook profilu zamjetno je da se naglašavaju gospodarske poruke, pa i kad objave nisu vezane za njegove govore, ističe se loš standard građana, posebice troškovi života, pad nataliteta i sl.

“Narod se vratio HDZ-u jer se HDZ vratio narodu”

Kao dominantna poruka na profilu istaknut je moto: “Narod se vratio HDZ-u jer se HDZ vratio narodu”. U toj je rečenici sažeta filozofija vodstva HDZ-a. Otkad je Karamarko dobio izbore u HDZ-u, glavni je moto da se ne vodi salonska politika iz središnjice, nego vodstvo stranke uporno obilazi teren, pa i ona najmanja i najzabačenija sela.

Takva je strategija očito i imala uspjeha jer se HDZ od devastirane stranke nakon potopa na zadnjim parlamentarnim izborima vratio u život i zaredao pobjede.

Izgleda da HDZ-u uoči novih parlamentarnih izbora slijedi novo “umivanje”. Opustio se i Karamarko pa se uoči utakmice Hrvatska – Norveška za Fejs slikao u kockastom dresu...

>>Tomislav Karamarko želi privući i birače centra

>>Predsjednica pozdravila Glogoškog kad je stigla na Maksimir. I Karamarko u kockastom dresu

>>Zašto Karamarko 
ne treba podržati Mladena Bajića

Komentara 60

DR
drugPlenky
15:56 31.03.2015.

Karamarkov najbolji PR je drugZoka, dok njega ima pobjede su sigurne i zato drži se družeZoka

HO
Hodajucalaz
16:53 31.03.2015.

Danas na portalu aktivni komentatori iz inostranstva kako oni to kazu Karamarko samo ti nastavi tako narod sve vidi i na izborima to i vrednuje

Avatar šokac_divani
šokac_divani
16:21 31.03.2015.

Dugo nismo vidjeli, barem ne u zadnje tri i pol godine, političara koji se ne srami obući "kockasti" nacionalni dres ili poljubiti nacionalnu trobojnicu. No vremena se mijenjaju ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije