Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvara 'glazbenu kancelariju'

Prodanović će na radiju predstaviti svoje omiljene pjesme

Čedo Prodanović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/4
01.09.2016.
u 07:00

Odvjetnik će od sredine rujna na radijskoj postaji Yammat FM voditi emisiju i puštati omiljene pjesme iz svoje bogate fonoteke

Jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika Čedo Prodanović ove jeseni krenut će s novom karijerom. Na zagrebačkom Yammat FM-u svaki tjedan vodit će emisiju “Glazbena kancelarija Čede Prodanovića”, u kojoj će predstavljati svoje najdraže pjesme.

Ništa čudno, budući da je Prodanović veliki ljubitelj glazbe i vlasnik više od 10 tisuća ploča i CD-a.

– Čedo je u travnju gostovao u našem intervjuu tjedna, u kojem gosti sami biraju glazbu. Iznenadio me svojim glazbenim ukusom. Pustio je St. Germain, Nilea Rodgersa i druge kvalitetne glazbenike, što me odmah zainteresiralo. Nakon emisije smo sjeli na kavu i dogovorili suradnju – kaže Alen Balen, direktor Yammat FM-a, koji je oduševljen Prodanovićevim glazbenim znanjem.

– On ima fotografsko pamćenje, i o svakoj pjesmi će vam ispričati puno toga na zanimljiv način. Vjerujte mi, bit će pravo osvježenje u domaćem eteru, jer voditelja poput njega kod nas nema – kaže Balen.

Protekla tri mjeseca Balen je s Prodanovićem dogovarao koncepciju emisije, a odvjetnik je prošao i obuku, budući da se dosad nije susretao s radijskom tehnikom. Poznato je da je Prodanović veliki ljubitelj jazz glazbe, koji u kolekciji ima najviše takvih ploča, no, kako nam je kazao, njegova emisija temeljit će se i na drugim glazbenim stilovima.

– Ne želim biti dosadan i onima koji nisu ljubitelji te vrste glazbe ili preferiraju druge glazbene stilove – kaže Prodanović.

A kako će to izgledati saznat ćemo sredinom rujna, kada na 
Yammat FM-u počinje nova jesenska shema.     

>> Otkazana emisija 'A sada Vlada' jer nitko nije mogao gostovati

Komentara 6

FO
fora245
08:29 01.09.2016.

Ideli balasevic prvi u eter ili bare ili azra

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:51 01.09.2016.

Je li to novosadski pravopis Prodanoviću? Na hrvatskom se kaže "glazbeni ured".

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
11:40 01.09.2016.

Čedo Prodanović je prototip sposobnog i uspješnog građana RH koji je manje mahutal sa zastavom i više radil in školoval se pa danas pokraj kontejnera dok kopa ne treba slušati thompsonove pjesme kao svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije