Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agencije

Prodani turistički aranžmani za SP u Brazilu broje se u stotinama

Foto: PIXSELL/DPA
23.04.2014.
u 14:15

Agencija Bantours s partnerima iz Sarajeva organizira čarterski let u Rio de Janeiro i Sao Paulo, a još ima nekoliko mjesta

Da je lakše do ulaznice, bilo bi i više putnika u Brazil. Mnogi su nas zvali i razočarano odustajali kad su čuli da agencije nemaju karte za utakmice naše reprezentacije u Brazilu, govore u Atlasu, gdje su dosad prodali stotinjak aranžmana za tu daleku zemlju.

– Većina kupaca korporativni su klijenti koji organiziraju nagradne igre i sl. Individualci su najčešće muškarci u tridesetima, uspješni poslovni ljudi koji si mogu priuštiti takvo putovanje – kaže direktorica korporativnih komunikacija Nikolina Frklić iz Atlasa.

Cijene se vrte od 30.000 do 40.000 kuna. Agencije mahom organiziraju putovanje na redovnim, izravnim letovima iz Portugala, a Bantours iz Zagreba organizira i čarter.

– To radimo u suradnji s agencijom Centrotours iz Sarajeva. Ostalo je još malo aranžmana – kaže Željko Marković, direktor Bantoursa, s kojim će u Brazil oko 400 Hrvata.

Na susretima hrvatske nogometne reprezentacije očekuje se oko četiri tisuće navijača, a putnici iz Hrvatske koji će bodriti vatrene broje se u stotinama. I sami agenti pitaju se odakle će doći ta "razlika". – To je i nama zagonetka. Neki bi se i snašli za taj novac, ali ne mogu do ulaznica. Možda su otišle iseljenicima – kaže Ivan Pukšar, direktor Kompasa, koji vodi 150 putnika u Brazil.

Inače, preko domaćih agencija u Brazil će i iseljenici. Zasad su aranžmane uplatili iz Australije i Njemačke, pa čak i iz SAD-a i Kanade.

>> Idete na SP u Brazil? Evo uputa kojih se morate pridržavati!

Ključne riječi

Komentara 5

AN
Android
14:29 23.04.2014.

"Kako je dobro vidjeti te opet..."

SQ
squalus
14:59 23.04.2014.

"Na susretima hrvatske nogometne reprezentacije očekuje se oko četiri tisuće navijača, a putnici iz Hrvatske koji će bodriti vatrene broje se u stotinama. I sami agenti pitaju se odakle će doći ta "razlika". – To je i nama zagonetka. Neki bi se i snašli za taj novac, ali ne mogu do ulaznica. Možda su otišle iseljenicima – kaže Ivan Pukšar" Je li se dotični zapitao da ima i pametnijih individualaca, koji nisu ni lijeni ni glupi da plate 40.000 kn za 7-dnevni aranžman. 7-dnevni aranžman u vlastitoj režiji mogao se srediti za 1500-2000 €, dakle više nego dvostruko jeftinije.

AN
Android
14:24 23.04.2014.

Iz priloženoga se vidi da je nogomet DRUGA najvažnija stvar na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije