Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.02.2014. u 12:59

Ministar branitelja ima sličnu naviku, a spavače u SDP-u razotkrio je sinoć Velimir Bujanec u "Bujici"

Uobičajenim pozdravom "dragim gledateljicama i štovanim gledateljima", neuništivi Velimir Bujanec u novoj seriji "Bujice" dodaje i popis televizija na kojima se njegov politički talk show emitira, što je uspjeh koji treba uvijek nabijati na nos trima tzv. velikim televizijama. Bujanec i "Bujica", nakon pritvaranja voditelja, postali su i doslovno nacionalni fenomen, jer ih se prvi put može gledati svugdje u Hrvatskoj i dijelu BiH, a Bujanec je potvrdio svoju reputaciju jedinog subverzivnog TV voditelja u Hrvatskoj.

Gost u studiju bio je Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova u HDZ-ovoj vladi u sjeni. Predstavljanje i razgovor s njim bili su prekidani uvodnom reportažom (autori Ivan Kraljević i Tihomir Novak) te telefonskim razgovorima s kirurgom Hrvojem Tomasovićem u Splitu i pulmologom Ivicom Babićem u Virovitici, koji su govorili o zdravlju nacije. Dr. Tomasović smatra da svaka koalicija malih desnih stranaka bez HDZ-a samo oslabljuje desnicu. Dr. Babić, kojeg je voditelj nazvao svojim kolegom po Remetincu, na jučerašnjom puštanju iz pritvora zahvalio je svojem odvjetniku i zagrebačkom Županijskom sudu koji nije podlegao pritiscima.

Taman kad je htio pozdraviti i šestoricu svojih zatvorskih cimera, radoznali g. Bujanec ga je najiskrenije zasuo djetinjastim pitanjima tipa "a jeste li vidjeli Sanadera, a je li vas zvao s prozora", pa nismo saznali ništa o njima, ali je zato dr. Babić najavio priključivanje liječničkog sindikata generalnom štrajku – ako ga bude. U razgovoru s autorima uvodne reportaže g. Tihomir Dujmović i Žarko Puhovski bacali su drvlje i kamenje na g. Zorana Milanovića uime nezadovoljne i osiromašene Hrvatske, koja je pritom uživala. Voditelj je, da prizemlji Jandrokovića koji dolazi iz viših političkih sfera, otkrio da premijer ujutro spava do 10 sati, a njegov ministar branitelja slično. Podatak je, tvrdi dobro obaviješteni Bujanec, procurio iz neposredne premijerove blizine, za razliku od jednodnevnog skijanja Milanovića i Tedeschija usred radnog tjedna, kad su ova dvojica malo skočila u Austriju na sportsku razonodu i kuhano vino, gdje ih je primijetio konobar iz Imotskoga i dojavio u "Bujicu".

>> Nova TV skromno proslavila peti rođendan "In magazina"

Komentara 82

ĆA
ćaćaća
16:13 06.02.2014.

za narod bi bilo najbolje da spava 24h..barem se razlika ne bi primjetila..

DU
Deleted user
14:14 06.02.2014.

Obzirom na učinjeno u zadnje dvije godine, najbolje bi bilo da se on i cijela vlada u stanju hibernacije zadrže još barem dvije godine, tako bi smo buduću štetu sveli na najmanju moguću mjeru.

Avatar Carrera
Carrera
14:01 06.02.2014.

bilo bi bolje da spava još duže - što je kraće budan, manje će pizdarija napraviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije