Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacio rukavicu u lice

Pročitajte što je Linić poručio Milanoviću i vrhu SDP-a

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
07.05.2014.
u 21:27

Sastanak je trajao tri sata i kako doznajemo, rasprava o Linićevoj smjeni nije prošla samo tako

Smijenjeni ministar financija Slavko Linić poslao je danas svim članovima predsjedništva tri pisma u kojima naširoko i nadugačko objašnjava svoju ulogu u predstečajnoj nagodbi tvrtke Spačve, a u kojima tvrdi da ga šef SDP-a Zoran Milanović lažno optužuje da je načinio štetu državnom proračunu i da nije poduzeo potrebne mjere sankcioniranja odgovornih osoba. U pismima Linić tvrdi i da ga Milanović lažno optužuje kada tvrdi da sada već bivši ministar financija nije poduzeo potrebne korake u slučaju Spačva.

Štoviše, ministar financija Slavko Linić bacio je rukavicu u lice predsjedniku stranke napisavši u pismu koje je poslao svim članovima predsjedništva neka on objasni  svim članovima predsjedništva zašto je dva mjeseca od Linića skrivao podatke i zašto ga o tome nije izvijestio, zašto premijer nije poduzeo potrebne mjere vezane uz slučaj Spačva.

Sastanak je trajao tri sata i kako doznajemo, rasprava o Linićevoj smjeni nije prošla samo tako. Mnogi članovi su o tome raspravljali i očito je da je šef stranke bio pod većim pritiskom nego što inače na sjednicama predsjedništva koje često prođu tako da Zoran Milanović kaže svoje, a ostali više-manje prihvate zdravo za gotovo.

U nastavku donosimo integralnu verziju pisama:

>> 'Linić nije posljednji koji će otići. Ova ekipa ostavit će spaljenu zemlju iza sebe'

Komentara 94

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
21:43 07.05.2014.

Svi ste vi u vladi nesposobni, neznaš tko je gori. Međusobno se optužujete a jedina država koja je trenutno u goroj gospodarskoj situaciji je Grčka, da ona propala država Grčka.

AR
argonaut11
21:47 07.05.2014.

Gdje je nastavak,gdje je integralna verzija pisama?Bravo za VL, sve će vam to građani RH vratiti.Imamo smeće od vlade,smeće od informativnih glasila i hrpetinu "novinara" školovanih u zakošekovoj udbaškoj školi.

IC
ICCO
21:40 07.05.2014.

Može li netko upitati Mr Beana da pojasni da li Vrdoljakova kupovina Ledo škrinje označava prekretnicu tj. prva lasta koja donosi gospodarski oporavak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije