Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Zar i ti, sine Brute?'

Pročitajte emotivno pismo koje je Rude poslao Milanoviću

Ivan Rude
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.07.2015.
u 13:26

Rude samo dva sata i 24 minute prije sjednice Vlade premijera Milanovića moli da s dnevnog reda Vladine sjednice odgodi točku o Imunološkom zavodu.

Vrlo emotivno, na nekoliko mjesta i patetično pismo poslao je premijeru Zoranu Milanoviću predsjednik Nadzornog odbora društva Visia Croatica Ivan Rude jučer u 9.36 sati.

Pismo je poslao na adresu: predsjednik@vlada.hr, s naslovom: Imunološki zavod – hitno.

"Zar i ti, sine Brute!?"

Dakle, Rude samo dva sata i 24 minute prije sjednice Vlade premijera Milanovića moli da s dnevnog reda vladine sjednice odgodi točku u kojoj je riječ o odbijanju ponude društva Visia Croatica za kupnju Imunološkog zavoda.

U pismu koje započinje sa "Zar i ti, sine Brute!?", a završava s "Budi mudar, nemoj biti talac tuđih mračnih predmeta želja. Ako tako postupiš, bit ćeš uvijek i zauvijek u pravu. Ne budi Brut, nemoj me razočarati, neka ja budem u krivu" Ivan Rude od premijera Milanovića traži da još jednom razmisli prije nego što podrži ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka koji je društvu Visia Croatica "spustio rampu" u njihovoj želji da preuzmu Imunološki zavod.

Cijelo pismo pročitajte u dokumentu ispod teksta.

>>Šest oporbenih stranaka: Nakon odbijanja Visia Croatice Imunološki ide u stečaj

>>Vlada odbila ponudu društva Visia Croatica: 'Ona ne može garantirati opstojnost Imunološkog'

Komentara 70

HR
Hrvatska3014
13:38 03.07.2015.

Vatreni, tenis, sport u cjelini, mediji, bušenje Jadrana, prodaja Autocesta, povećan inozemni dug, svastika, Eurovizija, Expo, povlačenje EU fondova, Perković, Imunološki... Pa zaključite sami

SO
sojko1
14:55 03.07.2015.

vrijeme je da narod otvori oči, na djelu je provođenje 2. memoranduma sanu. ono što nisu uspjeli ratom, srbi sada rade u miru, pomoću udbe su zauzeli sve institucije i medije, te sustavno uništavaju Hrvatsku, a istodobono ju na sve moguće načine pokušavaju okaljati pred svijetom.

DU
Deleted user
13:47 03.07.2015.

Brut je postupio u skladu s običajnim pravom i riješio se diktatora, tako da bi Milanovića i njegove ministre bilo bolje nazvati Judama ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije