Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za mimohod

Vukovarskom prošli tenkovi i oklopna vozila, marširali vojnici

Probni marš
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/28
01.08.2015.
u 17:28

Pripreme za veliki mimohod u središtu Zagreba u velikom su zamahu

Počele su završne pripreme za svečani vojni mimohod koji će se održati u utorak 4. kolovoza s početkom u 18 sati u Ulici grada Vukovara u Zagrebu. Mimohod će se održavati od Avenije Marina Držića do Savske ulice, a u mimohodu će  sudjelovati pješački, zrakoplovni te motorizirani, mehanizirani i oklopni postroji s različitim borbenim i neborbenim vozilima.

Već danas je održan probni marš vojnih postrojb po Vukovarskoj, a tom ulicom u sklopu priprema prošli su i tenkovi i oklopna vozila.

Generalna proba mimohoda očekuje se u nedjelju.

>>Evo kako će voziti tramvaji i autobusi do završetka mimohoda

>>Proslavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, šaljite nam svoje fotografije!

>>U Večernjem listu u ponedjeljak na kioscima: Nikad objavljeni dokumenti koji otkrivaju stvarnu ulogu SAD-a u Oluji

Komentara 89

SA
Salines
16:51 01.08.2015.

Tko ne hrani svoju vojsku, hraniti će tuđu.

KO
koliba
20:59 01.08.2015.

Zalosno je sto određena populacija u Hr smatra ovu vojnu paradu nepotrebnom.Dok god imamo u susjedstvu ovakvu Srbiju, ovakve manifestacije su itekako potrebne!

ZG
zgblabla
21:38 01.08.2015.

mlađe generacije ne znaju da kad je kolona tenkova kroz Beograd prolazila da su beogrrađani na njh bacali cviječe,a išli su na Vukovar i zato DA treba nam i mimohod DA treba nam i HV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije