Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za mimohod

Pripadnici Kadetske bojne donijeli zastavu s Kninske tvrđave

oluja
Foto: YouTube Screenshot/Hrvatski vojnik
1/2
01.08.2015.
u 09:24

Vojnički su pozdravili sudionike VRO Oluja, a bila je to i prigoda za zajedničko fotografiranje uz zastavu koja je na Kninskoj tvrđavi najavila konačnu slobodu

Pripadnici Kadetske bojne svečano su i dostojanstveno donijeli u vojarnu pukovnik "Marko Živković" na Plesu, gdje se pripadnici pješačkih postroja uvježbavaju za nadolazeći mimohod, državnu zastavu koja je prije dvadeset godina bila podignuta na Kninskoj tvrđavi.

Vojnički su pozdravili sudionike VRO Oluja, a bila je to i prigoda za zajedničko fotografiranje uz zastavu koja je na Kninskoj tvrđavi najavila konačnu slobodu, javlja Hrvatski vojnik.

Posebno su dojmljivo pozdravili sve pripadnike OSRH sudionike mimohoda, ponajprije pripadnike gardijskih brigada, kao i ostale pripadnike grana i službi OSRH, a zatim su u stavu skleka uglas izgovorili hrvatsku himnu.

U nastavku pogledajte video objavljen na YouTube kanalu Hrvatskog vojnika.

>> Oluja se slavi svugdje u Hrvatskoj, i u Zagrebu i u Kninu

Komentara 4

TO
Tomislav12345
10:47 01.08.2015.

bravo.!!!

BR
braveheart11
10:55 01.08.2015.

eto najezio sam se ..... dovoljno sam rekao .....

DH
dalibor.hren
12:50 01.08.2015.

Ta je zastava trebala ostati tamo gdje joj je i mjesto, na tvrđavi u Kninu, a oni koji se boje u Knin nek se poklone svojoj zastavi sa petokrakom zvijezdom, srpom i čekićem te parolom "proleteri svih zemalja ujedinite se!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije