Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.04.2014. u 14:00

Znajući da nakon 20 sati na domaćim programima neću gledati ništa, u komadu sam odgledala sve tri središnje informativne emisije

Vrli operater kojem svaki mjesec plaćam popriličnu cifru zbog super sportskog paketa ( a pritom je jedina razlika između sportskog i super sportskog paketa ta da uz ovaj drugi dobivate i mogućnost gledanja filmova za odrasle, što vam kažu kad ste već potpisali ugovor, jer, kako mi je kazao prodavatelj, većini je jasno što označava prefiks super) odlučio mi je uskratiti svoje usluge zbog duga koji ne priznajem.

I tako, dok se sad natežem sa sistemom prisiljena sam gledati mali, stari, televizor i isključivo domaće probleme. Vjerujte, ne karikiram, osjećam se kao da sam u Afganistanu. Ili nekoj drugoj zemlji u kojoj se signal i cenzura izmjenjuju na malim ekranima. U strahu da, tako izolirana od svijeta, ne ostanem uskraćena za neku krucijalnu informaciju, sa strahopoštovanjem sam gledala u svoju 20 i nešto godina staru kantu moleći će da ne odluči baš sada, kada sam ja ostala bez zadnjeg krika tehnologije, proglasiti fajrunt. Nije. Njemački je to televizor iz vremena prije "made in China".

A znajući da nakon 20 sati na domaćim programima neću gledati ništa, u komadu sam odgledala sve tri središnje informativne emisije. Filip Brkić u sportskim minutama RTL­a Danas uspio me i nasmijati najavom reportaže o zabrani gledanja utakmice građaninu/potpredsjedniku HNS­a/izvrsnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću u Splitu. Na Novoj TV suze na oči, ali ovaj put ne od smijeha već od očaja, natjerao mi je pak ministar Vrdoljak koji je na novinarski upit gdje su nestale investicije uskliknuo: "Pa tu su, mi smo u Houstonu bili pravi hit!"

Ne znam kako da mu kažem da bi prije Marko Perković Thompson napunio beogradsku Arenu nego što će američki investitori svoje dolare dati nama. U HTV­ovom Dnevniku nisu me pak ni nasmijali ni rasplakali, samo uspavali redanjem beskrvnih priloga, poput onog o najavi štrajka o HŽ­u. Više emocija izaziva i iskvarcani Dr. Oz (HTV 2) kad priča o važnosti proteina.

PLUS

Priča u RTL­u Danas o suvenirima koji za razliku od đinđa iz Kine pričaju pravu hrvatsku priču lijepo je osvježenje

MINUS

Bitka za novac pokojne Nore Šitum počinje sličiti na lešinarenje. A institucije, umjesto da okončaju tu bitku, samo potpiruju vatru.

Komentara 11

AU
autoritet
14:59 17.04.2014.

Svima koji pogledaju Dnevnik HTV-a treba dati ili bon za liječenje u Jankomiru ili 100 eura za pretrpljenu štetu na mozgu. Toliko obožavanja lika i djela ministara, premijera, gay aktivista, prosrpskih udruga Documenta i slično može se naći još samoamo u Jutarnjem listu.

Avatar imotska115
imotska115
15:39 17.04.2014.

Sve nase TV za vrime dnevnika pricaju gluposti i ne istinu ove Vlade. Niti jedna Evropska TV ne optuzuje svoje gradane kao nase TV. Kad vidim i cujem neke komentatore kako optuzuju i prenose mrznju, zgadi mi se da povracam.

KA
kafka
14:33 17.04.2014.

HTV je nekada bila ugledna kuća - a onda se dogodio tsunami drske politike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije