Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić

Prijedlog ministra Lalovca o švicarcima je jeftin predibzorni trik

Živi zid,Ivan Vilibor Sinčić,Sisak
Nikola Čutuk/pixsell
13.10.2015.
u 11:39

Stranke koje su ovisne o bankama nikad neće stati u zaštitu građana.

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida poslao je priopćenje na temu rješenja problema sa švicarskim francima. Donosimo ga u cijelosti:

"Mjesecima govorim da je prijedlog ministra Lalovca jeftin marketinšli predizborni trik koji će se na kraju lomiti na leđima građana. 

Stranke koje su ovisne o bankama nikad neće stati u zaštitu građana. 

Naše je rješenje vrlo jednostavno.

Ukidanje vlautne klauzule, moratorij na sve ovrhe i deložacije, konverzija svih kredita u kunske s tečajem na dan uzimanja kredita, povrat preplaćenih iznosa, povrat otetog onima koji nisu mogli plaćati prevelike anuitete, osnivanje komisije za utvrđivanja odgovornosti nastanka cijele ove pljačke, Kazneni progon svih banaka i odgovornih osoba u njima, koje su dokazano sudjelovale u megaprijevari putem švicarskog franka

To su rješenja, a ne Lalovčevi spinovi.

stavni sud ne može biti iznad interesa naroda. Ako Ustavni sud podrži banke onda ga mi kao građani ne bi trebali više priznavati. Strane banke su izvršile agresiju na RH i njezine građane, a svi koji podržavaju rad takvih banka su agresori na RH. Živi zid neće dopustiti da se građani ove zemlje u 21. stoljeću tretiraju kao robovi.

Poštovani birači korisnici kredita s valutnom klauzulom, nadamo se da ste zadnjih dana konačno shvatili da vam niti jedna politička opcija u Hrvatskoj nema namjeru iskreno pomoći osim Živoga zida. Ukoliko doista i ovaj put date glas nekome drugome, nakon izbora 8. studenoga doista se više nećete moći žaliti na svoju životnu sudbinu i na dužničko ropstvo u kojemu ćete neminovno završiti, ako već niste.

Komentara 19

KR
Krki4
12:21 13.10.2015.

Sve tvoje deložacije i gluposti koje tamo radiš su isto predizborni trik. Znamo svi da ti je do sabora.

Avatar mirica19
mirica19
20:33 13.10.2015.

Ovi kao da nisu odrasli do kraja pa ne razumiju sustav.

Avatar mirica19
mirica19
20:32 13.10.2015.

Jest, ali što to vi nudite?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije