Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Francuskoj

Prijatelji tvrde: Hin je kolateralna žrtva, napali su ga jer nije imao ‘kockice’

navijači
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
29.06.2016.
u 20:35

Opisuju ga kao mirnog mladića, sportaša koji se prije bavio košarkom, no bez zapaženijih rezultata, a posljednjih nekoliko godina rekreativno trenira kick boxing

Za Osječanina Aleksandra Hina (27), koji je u utorak završio u istražnom zatvoru zbog sumnje da je sudjelovao u bacanju bengalki na teren za utakmice Hrvatske i Češke u Saint-Etienneu, njegovi prijatelji tvrde da je samo kolateralna žrtva cijele situacije.

Opisuju ga kao mirnog mladića, sportaša koji se prije bavio košarkom, no bez zapaženijih rezultata, a posljednjih nekoliko godina rekreativno trenira kick boxing.

Osječki navijački krugovi tvrde da je slavonska ekipa bila napadnuta pa se u tučnjavi samo branila.

Ističu da su bili daleko od mjesta s kojeg su bacane baklje, a prema njihovoj priči napali su ih navijači u kockastim dresovima i to samo zato što oni na sebi nisu imali odjeću s kockicama. 


>>Među uhićenim izgrednicima i dvojica vrhunskih sportaša

Komentara 95

Avatar StudentZG
StudentZG
20:47 29.06.2016.

Sasvim slučajno su imali duge trenirke i kapuljače na glavi usred ljeta i sasvim slučajno se dvadeset takvih grupiralo u istoj točki na stadionu te su sasvim slučajno iz središta te skupine počele padati baklje.

JU
juma
20:57 29.06.2016.

Evo na kraju ovi zakrabuljeni tipovi u trenerkama ispadoše mirotvorci i žrtve koje su se samo branile i jedva izvukle živu glavu zbog razularenih huligana u hrvatskim dresovima.

AO
admini_obrišite_si_mami
20:39 29.06.2016.

Zluradi večernjakovci drukaju atmosferu, a i tak se na snimkama TOČNO vidi tko, gdje, kaj i kad, stoga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije