Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

'Pričalo se da Milanovićeve račune iz Tača plaća SDP'

Naslovnica 14.2.
Foto: VL
14.02.2017.
u 00:02

Knjiga Mirele Holy uzdrmat će političku scenu.

Vražica u Pradi dobro je to zacoprala. Knjigu je napisala još prošle godine, ali vražica u njoj nije joj dala mira pa je iznova nešto korigirala, nadopisivala. I bolji tajming nije mogla pogoditi. Knjiga prepuna intriga, političkog licemjerja, seks-skandala izlazi krajem veljače ili početkom ožujka. Upravo je u prijelomu, a vražica autorica je Mirela Holy, bivša SDP-ovka i bivša šefica ORaH-a.

Usred otkrića da se u premijerskom mandatu Zorana Milanovića, u srcu Vlade, krao novac preko lažnih putnih naloga, ukupno 540.000 kuna na 117 fiktivnih putnih naloga, knjiga “Vražica nosi Pradu, a bogovi konfekciju” nije mogla pogoditi bolji trenutak. Riječ je o zbirci eseja na temu politike i moći. Mirela Holy objašnjava da su priče pisane zafrkantski, autoironično i pikavo, po sistemu političkog ključa jer u knjizi, iako navodi stvarne primjere, ne otkriva identitet ljudi o kojima piše.

Ipak, u pojedinim je pričama vrlo jednostavno prepoznati Zorana Milanovića, a za pojedine priče potreban je ključ.

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U sutrašnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>10 zanimanja nestaje jer ih u Hrvatskoj nitko ne želi

>>Hrvatski BDP ove će godine rasti 3,1 posto

>>Njemačka provjerava Barišićev doktorat, Đikić odlazi iz Hrvatske

>>Kristina Koren: u strahu jer je pedofil dobio samo uvjetnu

Foto: VLm

Komentara 9

JK
ja-kan
21:09 13.02.2017.

Za sve je znao Milanović i za Vrdoljakova zapošljavanja u HEP-u, i za izvlačenje novca iz plinskog biznisa i za ATO ma za sve. Ovo sa Sauchom nije izuzetak nego pravilo sjetimo se samo ustavne sutkinje plagijatorice... Najgore od svega što u i u DORH-u i u USKOKu sve znali godinama ali su okretali glavu na drugu stranu.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
20:47 13.02.2017.

Da, baš je teško zaključiti tko je koristio vladin avion za let do Krka!

BK
branko-kockica
21:10 13.02.2017.

Jedva čekam to remek-djelce. Mirela bi mogla postati novi Ante Tomić. Ne samo figurativno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije